MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

La râul Piedra am sezut si-am plâns

La râul Piedra am sezut si-am plâns
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 216
Format: 13x20

DESCRIERE

În toate povestile de dragoste exista întotdeauna ceva care ne apropie de eternitate si de esenta vietii, pentru ca povestile de dragoste contin toate tainele lumii. Ce se întâmpla însa atunci când timiditatea împiedica o dragoste adolescentina sa înfloreasca? Si ce se întâmpla când, unsprezece ani mai târziu, destinul îi reuneste pe îndragostiti? Între timp, pe ea viata a învatat-o sa fie puternica si sa-si ascunda sentimentele. Iar el a devenit un chipes îndrumator spiritual - cu reputatia ca poate înfaptui miracole - care a ales religia ca refugiu fata de conflictele sale interioare.
Împreuna, ei fac o calatorie care la început este plina de greutati, sentimentele de vinovatie si resentimentele iesind la suprafata dupa atâtia ani. Dar lânga râul Piedra, într-un satuc din Pirineii francezi, stau de vorba despre marile întrebari ale vietii si reconsidera relatia speciala dintre ei.
La râul Piedra am sezut si am plâns este un roman încântator, cu o naratiune poetica si transcendenta care reflecta toate tainele dragostei si ale vietii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0152 sec