MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Lancea destinului

Lancea destinului
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Anul publicării: 2007
Pagini: 316
Format: 15x23

DESCRIERE

Timp de 2000 de ani, de când a strapuns costa lui Hristos, istoria a înzestrat Lancea Destinului cu uimitoare puteri oculte.

Aceasta carte povesteste legenda tuturor celor ce au detinut Lancea Destinului, de la Irod cel Mare la Adolf Hitler, si maniera în care acestia au încercat sa schimbe fata istoriei mânuindu-i puterile oculte spre bine sau spre rau.

Lancea Destinului este asociata Sfântului Graal, mentionat în povestirile Evului Mediu timpuriu, ce prezinta Graalul ca pe o cale apuseana unica de extindere a mintii.

Capitolele finale prezinta istoria tumultoasa a secolului XX, ca pe o lupta pe viata si pe moarte între bine si rau. Astfel, pentru prima data, dezvoltarea oculta satanica a lui Adolf Hitler este descrisa în detalii autentice si bine documentate, demonstrând modul în care el si-a îndeplinit scopurile si cuceririle mondiale prin practici ale magiei negre.

Desi ne-am putea astepta ca, într-o astfel de lucrare, în care se dezbat viata si înclinatiile satanice ale lui Hitler, sa regasim, ca tema centrala a cartii, ori psihozele, ori exclusiv practicile negre prin care un student falit a reusit sa se ridice la dictatura absoluta si aproape sa cucereasca lumea, la Trevor Ravenscroft, accentul se pune pe ideea de Initiere, atât în sensul sau pozitiv, cât si în cel negativ. Lancea Destinului, acest titlu învaluit în mister, ascunde în spatele sau o analiza patrunzatoare a modului în care sufletul uman poate accede ori catre iluminare, ori, într-o fenomenala iluzie, catre exact opusul ei, deoarece ea este identificata drept Sulita Sfântului Graal, mentionata în povestirile Evului Mediu timpuriu. Parcurgând firul istoriei si explicând concepte filosofice si religioase prin prisma simbolisticii oculte si a teosofiei, aceasta carte prezinta o viziune complexa, în care se dezvaluie fapte ce vor soca, vor îndemna la meditatie si vor incita cititorul, cu fiecare pagina, sa continue lectura fascinanta.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.019 sec