MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Legea Atracţiei - Ştiinţa de a atrage în viaţa ta mai mult din ceea ce-ţi doreşti şi mai puţin din ceea ce nu îţi doreşti

Legea Atracţiei - Ştiinţa de a atrage în viaţa ta mai mult din ceea ce-ţi doreşti şi mai puţin din ceea ce nu îţi doreşti
Preț: 19,80 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 187

DESCRIERE

Sentimentele pe care le aveti va fac sa emiteti vibratii, iar Legea Atractiei raspunde la orice fel de vibratie emiteti, atragând catre voi lucrurile corespunzatoare, fie ele pozitive sau negative.
Ea pur si simplu raspunde vibratiei voastre, iar pentru a sti care este aceasta, este de ajuns sa priviti la rezultatele pe care le obtineti în orice domeniu al vietii. Ele sunt o reflectare perfecta a ceea ce emiteti, a ceea ce simtiti.

Puteti sa va dati seama în fiecare moment daca ceea ce emiteti este pozitiv sau negativ, identificând sentimentele pe care le aveti.
Vestea buna este ca puteti sa va re-ajustati vibratia, de la una negativa la una pozitiva, prin simpla alegere a altor cuvinte si a altor gânduri. Este tot atât de rapid cum ar fi sa te întrebi:
“Deci, ce anume îmi doresc?”

Poate ca nu sunteti constienti de acest lucru, dar exista o forta foarte puternica ce actioneaza în viata voastra. Ea se numeste legea atractiei si atrage chiar în aceasta clipa oameni, slujbe, situatii si relatii în viata voastra – si nu toate sunt bune. Daca viata voastra pare ca si-a pierdut directia si seamana cu o telenovela de proasta calitate, este timpul sa puneti mâna pe aceasta carte.
Aceasta carte este un ghid complet care va învata pas cu pas cum sa faceti ca legea atractiei sa actioneze în favoarea voastra, ajutându-va sa eliminati din viata voastra ceea ce este nedorit, pentru a o umple cu lucrurile care va dau energie, prosperitate si bucurie.
# Puteti folosi legea atractiei pentru a face doar câteva schimbari în viata voastra sau pentru a face o schimbare majora. Veti gasi toate indicatiile în acest volum. Descoperiti acum cât este de usor sa folositi legea atractiei pentru: a înceta sa mai atrageti lucruri pe care nu vi le doriti;
# a va spori prosperitatea si abundenta;
# a va gasi perechea ideala;
# a va spori afacerea – sa cresteti numarul de clienti si de recomandari;
# a gasi slujba ideala, adevarata vocatie sau cariera.
“Unele carti îti pot schimba viata. Legea atractiei este una dintre ele. Odata ce aflati cum functioneaza legea atractiei si vedeti efectiv cum încep sa curga în viata voastra oportunitatile, inspiratia, banii si oamenii deosebiti, veti spune tuturor despre aceasta carte. În calitate de maestru al predarii, Michael Losier are un adevarat dar de a stimula producerea unor rezultate uluitoare, de aceea recomand cu caldura workshopurile sale, precum si cursurile sale care sunt foarte convenabile.”
# Carol Adrienne, autoare a lucrarii Scopul vietii voastre si când viata se schimba, sau va doriti sa se schimbe

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Dezvoltare Personala

Created in 0.017 sec