MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Legea contabilitatii nr. 82/1991. Comentariu pe articole Explicatii, studii de caz, monografii contabile, Actualizata 2019

Preț: 89,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-39-0339-7
Anul publicării: 2019
Pagini: 732
Format: 17x24
Categoria: Contabilitate

DESCRIERE

Lucrarea reprezinta o abordare complexa a instituției contabilitații, un instrument de lucru util și o sursa de inspirație pentru toți vorbitorii limbajului contabil.

Autoarea pornește de la textul legii-cadru, respectiv Legea contabilitații nr. 82/1991, fiecare articol fiind prezentat, analizat și comentat in detaliu.

Autoarea surprinde evoluția reglementarilor contabile, punand accentul asupra elementelor de noutate aduse de legiuitorul roman in anul 2018. De asemenea, ofera explicații practice, doctrinare și jurisprudențiale ale cadrului legal in vigoare la acest moment in materia contabilitații. In acest sens, cartea detaliaza: monografii contabile, scheme de ințelegere și aplicare a regulilor contabile, tratamente contabile pentru incadrarea anumitor operațiuni; tehnici aplicate pentru verificarea și controlul tranzacțiilor economice, soluții dedicate organizarii contabilitații, cazuri practice din expertizele contabile judiciare și diverse fenomene care marcheaza activitatea de contabilitate.

De asemenea, pentru o prezentare cat mai cuprinzatoare a dreptului contabil, lucrarea incearca sa integreze in peisaj și elemente de comparabilitate intre legislația naționala și legislația contabila europeana și internaționala.

In concluzie, lucrarea constituie, in integralitatea sa, o incercare de explicitare aprofundata a normelor care definesc arhitectura sistemului contabil romanesc la acest moment.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0163 sec