MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Legile dragostei

Legile dragostei
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 112
Format: 14x20

DESCRIERE

Legile dragostei - Paul Ferrini


…lucrarea de fata reprezintă prima parte a Cursului în Stăpânirea Artei Spirituale. Următoarea carte, intitulată Puterea Iubirii, prezintă un program de practici spirituale empirice, ce se desfăşoară pe durata a zece săptămâni şi care vă vor ajuta să asimilaţi conceptele din această carte.

Ar fi ideal să începeţi aplicarea acestor practici fie în timp ce citiţi aceste rânduri, fie la scurt timp după.

Pe lângă toate acestea, dacă rezonaţi cu acest material, vă invit să mergeţi mai departe şi să găsiţi alte practici asociate care să vă ajute.

Eu voi pregăti profesori, consilieri, consultanţi şi lideri regionali care să ducă la materializarea activă a acestor principii în comunităţile lor.
…………………

Cele Zece Legi Spirituale discutate în această carte sunt create pentru a vă ajuta să vă conectaţi la esenţa voastră spirituală şi să trăiţi în armonie şi egalitate cu alte fiinţe umane de pe planetă.

Fiecare lege prezintă un aspect important al „programei” vieţii. Înţelegerea şi eventuala aplicare a fiecărei dintre aceste legi vă va permite să vă descoperiţi harul şi să vă manifestaţi potenţialul deplin ca fiinţă umană.

Măiestria se va veni natural, pe măsură ce parcurgeţi fiecare dintre aceste etape ale procesului de învăţare.

1. Înţelegerea fiecărei Legi din punct de vedere conceptual.

2. Realizarea practicilor spirituale corelate cu fiecare Lege.

3. Predarea Legilor şi aplicarea lor în viaţa voastră.
…………………………


Fragment din carte:

Starea de graţie

… starea de graţie este alinierea sinelui cu Sinele, a naturii umane cu Divinitatea. Ea reprezintă o acordare într-un câmp de energie a iubirii, ce se naşte în inimă şi se extinde în exterior, către toţi oamenii.

Miracolele săvârşite de Iisus au fost acte de Graţie. Ele au fost acţiuni ale Sfântului Duh, care curgea din inima lui Iisus în inimile tuturor celor care i-au cerut ajutorul.

Toate au fost expresii ale iubirii şi, ca atare, au fost complet transformatoare, făcând ca inimile celorlalţi să vibreze la cel mai înalt nivel al iubirii - chiar şi dacă numai pentru o clipă.

Există astfel de vindecători printre noi şi în prezent, dar asta nu înseamnă că trebuie să mergeţi să-i căutaţi, întrucât tot ce au ei, aveţi şi voi.

Pe măsură ce vă acordaţi la Spiritul lăuntric al lui Dumnezeu, vă veţi alinia la energia universală şi veţi fi şi voi, după spusele Sfântului Francisc, "un instrument" al iubirii şi vindecării în lume.

Asta suntem cu toţii. Toate darurile pe care le-am primit şi oferit altora sunt daruri de iubire. Ele au forme diferite, însă sunt create din aceeaşi substanţă.

Atunci când maestrul oferă darul, ştie că Dumnezeu este acela care îl oferă prin intermediul său. Nu este darul lui, ci al lui Dumnezeu. Voia sa şi cea a lui Dumnezeu sunt unul şi acelaşi lucru - altfel nu ar putea oferi darul.
…………………………

CUPRINS:

Introducere

1. Legea spirituală a Unimii

2. Legea spirituală a Egalităţii

3. Legea spirituală a Reflectării

4. Legea spirituală a Materializării

5. Legea spirituală a Liberului Arbitru

6. Legea spirituală a Compasiunii

7. Legea spirituală a Perfecţiunii

8. Legea spirituală a Vindecării!

9. Legea spirituală a Unicităţii

10. Legea spirituală a Iluminării


Autor: Paul Ferrini

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.063 sec