MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Limba franceza, limba moderna 2. Manual pentru clasa a VII-a

Limba franceza, limba moderna 2. Manual pentru clasa a VII-a
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786068964829
Anul publicării: 2020
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

Manualul Limba modernă 2 – Franceză. Clasa a VII-a este un manual conceput în Franța, de către nativi francezi.

Manualul respectă specificațiile Programei de limba franceză pentru clasa a VII-a, limba modernă 2, atât în privința competențelor generale și specifice de dezvoltat, cât și a conținuturilor gramaticale, lexicale și fonetice. Tematica celor șase unități este adecvată vârstei și intereselor elevilor și conține subiecte atractive, deosebit de motivante: noile tehnologii, universul digital, literatura pentru tineret, publicitatea, robotica etc.

Manualul propune:

  • un demers centrat pe elev și pe participarea sa activă;
  • orientare spre interesele adolescenților de azi, pentru a determina o participare activă; 
  • instrumente lexicale, gramaticale și fonetice, prezentate clar, pentru a permite dezvoltarea eficientă a competențelor generale și specifice, prevăzute de Programa școlară pentru Limba franceză, limba modernă 2, clasa a VII-a; 
  • activități variate și ludice; 
  • documente-suport variate (texte, înregistrări audio și video) ce permit accesul la cotidianul adolescenților francofoni; 
  • informații culturale, pentru a trezi curiozitatea elevului, și strategii pentru dezvoltarea competențelor și a autonomiei sale.

 

Animațiile din varianta digitală sunt realizate cu voci ale unor nativi francezi, ceea ce conferă o mai mare greutate atât manualului tipărit, cât și versiunii digitale.

Mariana Popa, un autor respectat și prestigios, este cea care a adaptat manualul și metoda internațională (A Plus) la programa românească.

MAISON des LANGUES, partenerul ART KLETT pentru limba franceză, este o importantă editură internațională ce propune manuale, cursuri și materiale pentru învățarea limbii franceze.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0144 sec