MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Limba moderna Germana, nivel b1. 1. Manual pentru clasa a VII-a - Stefanie Dengler

Limba moderna Germana, nivel b1. 1. Manual pentru clasa a VII-a - Stefanie Dengler
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

Prezentul manual de limba germana moderna constituie un instrument de lucru atat pentru profesorul de limba germana cat si pentru elevii care au ajuns la nivelul de invatare B1. 1 a limbii germane. Manualul LIMBA MODERNA GERMANA - NIVEL B1. 1 atrage de la bun inceput prin calitatea ilustratiei si cea a tehnoredactarii, prin dimensiunile  rezonabile si incurajatoare si prin structura clara a lectiilor, urmarind prin cele 80 de pagini formarea si consolidarea celor patru competente fundamentale stabilite prin programa scolara (receptarea mesajelor orale, exprimarea mesajelor orale, receptarea mesajelor scrise, redactarea mesajelor scrise).

In partea introductiva a manualului avem o legenda destinata utilizatorului (Benutzerhandbuch, pag. 3), apoi un cuprins al celor 8 unitati (Inhalt, la pag. 4-6) urmat de enumerarea bilingva a competentelor generale si a celor specifice, toate fiind utile profesorului la intocmirea si sistematizarea planurilor de lectie.

Ghidul de utilizare al manualului este deosebit de util profesorului dar si elevului, explicand clar modul concret de utilizare a prezentului manual, atat in clasa cat si acasa, atunci cand elevul lucreaza independent, pentru consolidarea cunostintelor noi, prezentate in clasa si pentru efectuarea temelor.

Continuturile prezentului manual, semnalate atragator, abordeaza efectiv in cele 8 unitati si cele 2 lectii recapitulative tematica recomandata de programa scolara: copilul despre sine, copilul si universul sau, rutina cotidiana, domeniile de interes pentru copii, elemente de cultura si civilizatie.

Fiecare unitate se incheie cu o pagina recapitulativa, care ajuta elevul sa-si structureze mai bine informatia primita in unitatea respectiv.


Autori: Stefanie Dengler, Sarah Fleer, Paul Rusch, Cordula Schurig
Anul aparitiei: 2019
Numar pagini: 80

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0138 sec