MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Limba si literatura romana. Caietul elevului pentru clasa a V-a

Limba si literatura romana. Caietul elevului pentru clasa a V-a
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-706-633-3
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 160
Categoria: Clasa a V-a

DESCRIERE

Întâietatea disciplinei Limba și literatura română este asigurată, în primul rând, de importanța cunoașterii limbii (inclusiv prin intermediul literaturii) pentru viața de zi cu zi – socială, profesională, culturală.
Acesta este fundamentul abordării caietului elevului de către autorii manualului de Limba și literatura română pentru clasa a V-a, Mariana Norel și Petru Bucurenciu. Rezultatul – un auxiliar structurat pe aceleași unități de învățare ca manualul, cu secvențe de activitate complementare celor din manual. Textele (din manual sau similare acestora din punctul de vedere al temelor abordate) sunt însoțite de aplicații care permit exersarea, consolidarea, aprofundarea competențelor dobândite într-un mod atractiv, interactiv și interdisciplinar.
Periplul prin diferite genuri literare, prin literatura română sau universală, clasică sau contemporană, oferă căi inedite de pătrundere în tainele limbii, stimulând dorința și interesul elevilor pentru lectură.
Concluzia – caietul de Limba și literatura română este mai mult decât un auxiliar al manualului. Este un instrument util la clasă atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.025 sec