MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Limba şi literatura română - Caietul elevului pentru clasa a V‑a

Limba şi literatura română - Caietul elevului pentru clasa a V‑a
Preț: 26,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786068681856
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 136
Format: 20x26
Categoria: Clasa a V-a

DESCRIERE

Caietul de limba şi literatura română pentru clasa a V-a este un produs modern de învățare care îi ajută pe elevii din era digitală să-și formeze abilități de comunicare și să-și dezvolte scrierea creativă, imaginația, precum și Inteligența Emoțională – totul prin intermediul unor exerciții și activități plăcute și atractive.

Astfel, cu ajutorul acestui caiet, elevii de clasa a V-a...

  • își dezvoltă abilitățile emoționale, dar și capacitatea de a argumenta prin exerciții de tipul „Cum te-ai si simțit dacă ai fi fost Dănuț și ai fi mers să te împaci cu sora ta? Ai fi procedat la fel sau diferit? Motivează-ți răspunsul în 50-60 de cuvinte“. Sau „Notează patru calități pe care trebuie să le aibă un bun ascultător și alte patru calități ale unui bun vorbitor“.
  • exersează scrierea creativă prin provocări de tipul „scrie un acrostih în care inițialele să formeze cuvântul joacă“, „scrie un cvintet cu tema Familia“ sau „povestește, în 80-100 de cuvinte, o situație hazlie cauzată de scrierea fără diacritice“.
  • descoperă cât de plăcut este să învețe prin intermediul jocurilor, așa cum sunt jocurile în echipe.
  • își îmbogățesc vocabularul prin jocuri și activități amuzante, desfășurate individual sau în echipe de mai mulți colegi.

Sarcinile de învăţare sunt construite gradat, iar exercițiile de reflecție asupra textelor literare și nonliterare sunt concepute pentru o învăţare diferenţiată, oferind posibilitatea elevilor de a alege, dintre sarcinile de lucru propuse, pe aceea care corespunde nivelului de performanţă sau tipului de inteligenţă.

Caietul este atractiv pentru copii şi util pentru profesori prin grafică, prin diversitatea textelor şi prin diferenţierea sarcinilor didactice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0163 sec