MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Limba şi literatura română clasa a VIII-a. Evaluarea Naţională. 33 de teste cu noua structură a subiectelor, cu rezolvari complete 2016

Limba şi literatura română clasa a VIII-a. Evaluarea Naţională. 33 de teste cu noua structură a subiectelor, cu rezolvari complete 2016
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-748-881-7
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 240
Format: 16,5x23,5

DESCRIERE

Lucrarea de fata se adreseaza elevilor care se pregatesc pentru Evaluarea Nationala, bazandu-se pe noua programa elaborata de Ministerul Educatiei Nationale si cuprinde:
- probleme teoretice
- modele de compuneri
- 33 de teste dupa ultimul model comunicat de MEN
- rezolvarile complete ale testelor propuse
Noutatea absoluta a cartii, fata de lucrarile pentru Evaluarea Nationala aparute pana acum, consta in modelele de compuneri, care au in vedere atat compunerile pe baza textului literar (rezumatul, caracterizarea personajelor, argumentarea genului si a speciei literare), cat si diverse compuneri libere (descriptive, narative, dialogate etc.). De asemenea, este rezolvat si punctul B de la fiecare dintre cele doua subiecte ale testelor, prin care se solicita alcatuirea unei compuneri specifice; la unele teste, acest punct contine doua sau trei variante de compunere pornind de la acelasi text literar sau nonliterar.
Lucrarea constituie un instrument util si sigur in insusirea si consolidarea notiunilor si a deprinderilor necesare obtinerii unor rezultate deosebite.

Va dorim succes!

IN CONFORMITATE CU PROGRAMA APROBATA DE MINISTERUL EDUCATIEI NATIONALE SI CU NOUA STRUCTURA A SUBIECTELOR

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.061 sec