MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. EVALUAREA NAȚIONALĂ 2018 – CONSOLIDARE. 80 DE TESTE DUPĂ MODELUL M. E. N. CLASA A VIII-A

Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-2608-0
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 312
Format: 13x20

DESCRIERE

 

Evaluarea Naţională 2018. Limba şi literatura română este GHIDUL COMPLET AL PREGĂTIRII EXAMENULUI DE EVALUARE NAȚIONALĂ pentru proba de limba şi literatura română, fiind în concordanţă cu programa şcolară şi cu toate manualele alternative aprobate de M. E. N. Algoritmul de pregătire este gândit ca un proces firesc de consolidare a competenţelor prevăzute de programă, incluzând cinci etape: Învaţă definiţia! -> Aplică în compuneri! ->Model de compunere -> Aplicaţii -> Antrenează-te pentru examen!

Elementul de noutate care face din această lucrare un instrument extrem de util pentru toţi elevii şi profesorii implicaţi în pregătirea examenului îl reprezintă, mai întâi, aplicaţiile practice constând în 30 de seturi de întrebări structurate, care facilitează antrenamentul concentrat pe: a. Literatură; b. Fonetică, vocabular, acord; c. Ortografie, punctuaţie, forme corecte; d. Morfologie şi sintaxă. Un alt element de noutate constă în Fişa de administrare a testului asociată testelor de antrenament, cu funcţii multiple: oferă un feedback imediat celui care învaţă, dar şi profesorilor şi părinţilor, permite autoevaluarea, monitorizează progresul individual şi motivează elevul să atingă, pas cu pas, nivelul maxim în pregătirea pentru acest examen.

Lucrarea cuprinde:

  • Precizările Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare cu privire la structura subiectelor pentru Evaluarea Naţională
  • Noţiuni teoretice, modele de compuneri, seturi specializate de întrebări structurate
  • 80 de teste (dintre care 20 fără sugestii de rezolvare) după modelul celor elaborate de M. E. N.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0370 sec