MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Limba si literatura romana, manual pentru clasa a V-a - Anca Serban (Contine editia digitala) - Serban, Anca

Limba si literatura romana, manual pentru clasa a V-a - Anca Serban (Contine editia digitala) - Serban, Anca
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786065283664
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

 
 
Limba si literatura romana, manual pentru clasa a V-a - Anca Serban (Contine editia digitala) - Serban, Anca
 

 

 
Manualul a fost declarat castigator in cadrul licitatiei organizate de Ministerul Educatiei Nationale in iulie 2017.

   
Iata PRINCIPALELE ATUURI ale manualului editat de CD PRESS, editura cu peste 23 de ani de experienta in realizarea de manuale scolare de calitate, aprobate de MEN:
        
-Manualul este conceput ca o poveste, in jurul a doua personaje, Flexi si Dexi, doua suricate prietenoase, fin ilustrate si pline de umor.
       
- Include o serie de planse didacticein care informatia este sustinuta de infografice moderne, imagini spectaculoaseetc.
       
- Ofera activitati de invatare cu grade diferite de dificultate (peste 1100 de exercitii in manualul tiparit si aproximativ 300 de activitati multimedia in varianta digitala), care permit personalizarea demersului didactic in functie de nivelul clasei.
      
 - Rubrica originala Atelier de creatie contine proiecte care incurajeaza gandirea creativa, folosind diverse medii, inclusiv digitale.
       
- Manualul este insotit de un PACHET EDUCATIONAL EXTINS, format din: Ghidul profesorului (planificare anuala, proiectarea unitatilor de invatare, sugestii metodologice).
       
- Este creat de o echipa de autori cu o vasta experienta la catedra si in realizarea de manuale si auxiliare scolare:

   
- Anca Serban, autor cu peste 20 de ani de experienta in crearea de manuale si auxiliare de Limba si literatura romana pentru gimnaziu, aprobate de MEN, profesor grad I Scoala Gimnaziala nr. 79, Bucuresti.

   
- Roxana Ciobanu, drd. in filologie, coautor a numeroase auxiliare scolare, cadru didactic la licee de prestigiu – Colegiul National Andrei Saguna, Colegiul National Gheorghe Lazar, Colegiul National Spiru Haret, cu o insemnata activitate in coordonarea elevilor care au obtinut premii importante la olimpiadele nationale si internationale de profil.

   
- Ana-Maria Barau, profesor grad II, Scoala Gimnaziala nr. 79, Bucuresti, cadru didactic cu rezultate excelente in pregatirea elevilor participanti la olimpiadele de profil (Olimpiada de Limba si Literatura romana, Olimpiada de Lingvistica).

   
- Iuliana Baiasu, profesor grad I Colegiul National Matei Basarab, Bucuresti, autoare de auxiliare scolare, cu o bogata activitate la catedra.

Nr. de pagini: 176
Anul aparitiei: 2017

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.3827 sec