MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Limba si literatura romana. Manual pentru clasa a VII-a - Mariana Norel

Limba si literatura romana. Manual pentru clasa a VII-a - Mariana Norel
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060091882
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 216
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

Continuand experienta pozitiva, din manualele de clasa a V-a si a VI-a, de abordare in maniera integrata a componentelor: lingvistica, interrelationala, estetica si culturala, manualul de Limba si literatura romana pentru clasa a VII-a abordeaza aspecte diverse ale temei centrale, Orizonturile lumii si cunoasterii.

Iin cele sase unitati de invatare corespunzatoare subtemelor: Scoala – primul orizont al cunoasterii, Emotiile, poezia sufletului, Oameni si obiceiuri, Calatoria de initiere, Tainele lumii, Valorile mele, valorile celorlalti, domeniile de continut (comunicare orala, lectura, redactare, elemente de constructie a comunicarii, elemente de interculturalitate) sunt abordate integrat, oferindu-se modalitati variate de interpretare de text, de valorificare a fenomenului lingvistic in contexte multiple de comunicare.

Metodele diferite de predare-invatare, de la cele traditionale (explicatie, conversatie etc.) la cele moderne (metoda cubului, a exploziei stelare s. a.), dar si subiectele interdisciplinare abordate pe tot parcursul manualului aduc un plus de valoare acestuia.
Varianta digitala a manualului contribuie la dezvoltarea competentelor elevilor, propunand situatii de invatare variate, adaptate stilurilor diferite de invatare.

Autori: Mariana Norel, Petru Bucurenciu, Mihaela Dragu
Anul aparitiei: 2019
Numar pagini: 216

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.050 sec