MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Logica, argumentare si comunicare. Variante de teste rezolvate pentru examenul de bacalaureat - Brumarel Ciutan, Adrian Balas

Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786065358669
Editura:
Anul publicării: 2021
Categoria: Bacalaureat 2021

DESCRIERE

     Educatia este cel mai bun dar pe care il poti oferi copiilor. Pentru a reusi in viata, pentru a fi un bun cetatean, pentru a fi respectat de ceilalti trebuie sa inveti. A fi bun este sinonim cu a te descoperi pe tine invatand de la cei mai buni.
      Pentru a avea un randament in invatare, pentru a putea sa indrepti sau sa optimizezi anumite aspecte ale invatarii trebuie sa dai teste. Fiecare test presupune un pas important in cunoastere. Fiecare testare presupune munca zecilor de profesori care masoara randamentul elevilor participanti la Concursurile Nationale organizate anual.
     Cand am infiintat aceste concursuri m-am gandit la elevii care vor sa invete bine, cum sa ii motivez mai bine, cum sa ii premiez.
     In fiecare an, Asociatia InteligenT da un numar semnificativ de premii elevilor care obtin rezultate bune la evaluarile pe care le organizam in parteneriat cu Ministerul Educatiei. Niciodata fondul de premiere nu este suficient.
     Daca vreti sa contribuiti la premierea elevilor, poti dona o suma de bani. Gestul tau nu va ramane nepremiat. Va fi premiat prin zambetul unui copil.

Va multumesc,
Bogdan Vilceanu
Presedinte Asociatia InteligenT

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0168 sec