MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Mafia medicală. Cum rămânem în viaţă şi cum ne regăsim sănătatea şi prosperitatea

Mafia medicală. Cum rămânem în viaţă şi cum ne regăsim sănătatea şi prosperitatea
Preț: 59,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 263
Format: 17,5x25

DESCRIERE

Această carte a fost concepută în Statele Unite ale Americii, modificată în Franţa şi terminată în Canada unde scriitoarea a trăit, a studiat şi a lucrat în interiorul lumii medicale. Familiarizată cu sistemele de sănătate ale celor trei ţări şi-a dat seama că actul medical a fost lăsat doar în grija unui sistem care începe să ne devoreze, ca şi Cronos copiii.

Lucrarea ne obligă să apreciem un alt mod de a gândi bolile, într-o consonanţă şi o rezonanţă cu tot ceea ce ne înconjoară, spre deosebire de individualismul furibund, care îl pune pe individ singur, într-o luptă fără sfârşit cu un întreg sistem, în care pacientul şi medicul se văd prinşi într-un sens giratoriu periculos. Relaţia este mult mai profundă din moment ce - şi lucrarea explică din plin acest lucru - sistemul a ajuns să fie finanţat tocmai de cei care au declanşat mare parte din aspectele negative incriminate.

Este o carte care descrie sistemul medical aşa cum este el în realitate: un sistem al bolii aflat în seviciul banilor."Ghis" explică faptul că dincolo de suferinţă, singura şi adevărata autoritate este interioară, că numai persoana este suverană şi ...dumnezeiască.

Este o carte care pune degetul pe cauza profundă a bolii: inconştienţa. O carte care propune o medicină centrată pe respectul pentru fiinţa umană. O carte care ne oferă instrumentul autovindecării, suveranitatea individuală. O carte despre care trebuie să spui ceva, care te îndeamnă la dialog şi mai ales, nu te lasă indiferent.
# Traducerea: Mandi-Beke Laura
# Titlul original: La Mafia Médicale

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.019 sec