MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Magia Divină - Cele şapte secrete sacre ale materializării

Magia Divină - Cele şapte secrete sacre ale materializării
Preț: 10,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 116
Format: 14x20

DESCRIERE

Dezvaluirea Secretelor hermetice stravechi, ale Alchimiei si Magiei Divine!


Aveti capacitati magice naturale, care pot atât sa va ridice viata la un cu totul alt nivel, cât si sa i vindece si sa i ajute pe cei dragi si pe pacientii vostri. Primul învatator al magiei Divine a fost un întelept egiptean, pe nume Hermes Trismegistul. Învataturile sale – denumite „Hermetica” – au fost predate doar pe cale orala, sau prin intermediul scrierilor criptice. În anul 1908, trei elevi în hermetica au consemnat aceste învataturi, publicându le într o carte cu titlul Kybalionul. Însa si asa, aceasta lucrare s a dovedit a fi greu de înteles, din cauza limbajului sau arhaic si derutant.
Acum, în Magia Divina, Doreen Virtue prezinta o versiune a Kybalionului, scrisa într un limbaj modern si usor de înteles. Ea face comentarii si sugestii practice, pe fondul propriei reusite în aplicarea învataturilor hermetice în procesul de vindecare si de materializare. Cu ajutorul Magiei Divine, puteti sa va stapâniti starile de spirit, sa eliberati negativitatea, sa materializati noi aspecte ale abundentei si sa atrageti sanse minunate în toate domeniile vietii personale.

Atâta vreme cât traim pe planul pamântesc, material, materia este reala pentru noi. Ea nu este mai putin reala, doar pentru ca întelegem adevarul stiintific despre atomi, sau învataturile Hermetice despre natura mentala a Universului.
Putem controla materia, prin aplicarea fortelor superioare. Este mai bine decât a ne preface ca materia nu exista. Legile naturale sunt constante si nu putem scapa de ele. Cu toate astea, putem învinge aceste legi, prin aplicarea altora, superioare.
În ceea ce i priveste pe oameni, Universul, legile si fenomenele sale sunt reale. Universul este mereu schimbator si trecator – deci, în sensul Absolutului, el nu este real. Cu toate acestea, trebuie sa traim si sa actionam ca si cum Universul si materia trecatoare ar fi reale. În lumea materiala, Mentalismul, puterea gândurilor noastre reprezinta cea mai importanta forta natural.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.025 sec