MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Manual de istorie pentru clasa a V-a - Bogdan Teodorescu si Cristina Hornoiu - Teodorescu, Bogdan

Manual de istorie pentru clasa a V-a - Bogdan Teodorescu si Cristina Hornoiu - Teodorescu, Bogdan
Preț: 24,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786065875142
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

Manualul de ISTORIE adresat clasei a V-a, autori: BOGDAN TEODORESCU si CRISTINA HORNOIU, editat de Editura ALLFA, parte a Grupului Editorial ALL, a castigat licitatia organizata pentru anul 2017 de Ministerul Educatiei Nationale (MEN). Acesta va putea fi comandat pentru anul scolar 2017-2018, conform calendarului stabilit de MEN. Prin manualul de fata asiguram continuitatea instrumentelor de invatare realizate de domnul profesor Bogdan Teodorescu, care a calauzit numeroase generatii de elevi pe drumurile fascinante ale istoriei.

Despre autorii manualului de ISTORIE editat de Grupul Editorial ALL

Bogdan Teodorescu este profesor cu gradul didactic I, doctor in istorie, secretar general al Societatii de Stiinte Istorice din Romania, autor de lucrari de specialitate si manuale. Are o vasta experienta didactica, in calitate de profesor si inspector de specialitate. A fost membru al Comisiilor pentru examenele nationale, Capacitate si Bacalaureat, in perioada de reformare a invatamantului romanesc; autor al primelor manuale scolare de istorie scrise dupa Revolutia din 1989.

Cristina Hornoiu este dublu licentiata, fiind absolventa a Facultatii de Istorie din cadrul Universitatii din Bucuresti si a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Departamentul de Formare a Profesorilor. A fost profesor de istorie la Colegiul National "George Cosbuc”, unitate de invatamant care are atat clase de gimnaziu, cat si de liceu. In ultimii sapte ani a lucrat in mediul privat, cu elevi din clasele I-IV.

Nr de pagini: 112
Anul aparitiei: 2017

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0206 sec