MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Manual de numerologie - Eduard Agachi

Preț: 290,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 904
Format: 16x22
Categoria: Astrologie

DESCRIERE

 

 

Fiecare atom din univers are inscris in structura proprie intreaga poveste a vietii sale. Nimic nu este intamplator in jurul nostru, indiferent de capacitatea de intelegere a celor mai inteligente minti. O serie nesfarsita de evenimente se succed in fiecare clipa a trecerii noastre prin aceasta lume si toate sunt conectate intre ele ca intr-o retea perfecta.
Dincolo de limitarea stiintelor fixe, omului nu-i ramane decat imaginatia ca mijloc de experimentare a taramului necunoscut al acestor intamplari neclare. Mai presus de imaginatie este constiinta clara si lucida, singura care poate patrunde esenta adevarului si care este astfel conceputa incat ea exista in afara timpului si a spatiului. 
Principiile de baza ale numerologiei sunt notiuni care definesc sau compun timpul si spatiul si nu se supun efectelor celor doua variabile, astfel ca nu pot fi cuprinse de instrumentele clasice de masurare cunoscute de om. 
Numerologia depaseste frontierele logicii si ale rationamentelor filosofice, este mai presus de fantezie, de fictiune sau de imaginatie, inspira si da nastere unui limbaj simbolic. 
Numerologia este o cunoastere calitativa a numerelor, ce descrie originea fiecarui proces impreuna cu cauzele si rolul aparitiei acestuia. Tainele Universului devin mai usor de descifrat prin limbajul etern al cifrelor si omul se afiseaza precum o carte deschisa in fata celui care stapaneste secretul numerelor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0162 sec