MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Manual de tehnica a masajului terapeutic

Manual de tehnica a masajului terapeutic
Preț: 130,80 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 516
Categoria: Umana

DESCRIERE

Prezentare: Lucrarea celebrului specialist in balneofizioterapie si masaj, Anghel Diaconu, prima aparitie in domeniu, este o monografie ampla si riguroasa, in care sunt prezentate in detaliu toate elementele necesare executarii corecte a tehnicilor masajului terapeutic, de catre orice persoana care doreste sa practice masajul. Scris intr-o maniera clara si detaliata, demonstrând o buna si profunda cunoastere a problemelor abordate si o intelegere deplina a notiunilor, bogat ilustrat, manualul permite o insusire rapida si temeinica a tehnicilor prezentate. In cuprinsul acestei monografii se identifica 2 capitole importante. Primul este consacrat descrierii manevrelor masajului terapeutic, manevrelor si procedurilor complementare, iar in cel de-al doilea, mult mai amplu, intitulat masajului terapeutic regional si zonal, sunt prezentate in detaliu diversele tehnici, cu particularitatile lor, in functie de zona in care sunt aplicate.

Cuprins: Dotarea si conditiile salii de masaj. Calitatile si obligatiile maseurului. Notiuni generale despre masajul terapeutic. Manevrele masajului terapeutic. Masajul terapeutic regional si zonal.

Adresabilitate: Asistenti de balneofizioterapie si masaj, elevi ai scolilor postliceale de balneofizioterapie si masaj, orice persoana care doreste sa practice corect tehnica masajului.

Anul aparitiei: 2012
Nr. pagini: 516
Nr. figuri: 227 color
Formatul cartii:
8/54x84
Legata
Pretul cartii:
130,80 lei

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.036 sec