MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Matematică 2020 - Caiet de vacanță - Suport teoretic, exerciții și probleme aplicative - Clasa a V-a

Matematică 2020 - Caiet de vacanță - Suport teoretic, exerciții și probleme aplicative - Clasa a V-a
Preț: 29,50 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-3185-5
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 176
Categoria: Clasa a V-a

DESCRIERE

Avizat M. E. C. conform O. M. nr. 5318/21. 11. 2019

Lucrarea de față nu este o culegere de probleme obișnuită. Ea se diferențiază prin metodologia inovativă propusă pentru învățarea matematicii:

  • conținuturile teoretice obligatorii prevăzute în programa școlară sunt minimale, dar sunt suficiente pentru a asigura formarea competențelor prevăzute de programă;
  • activitățile de învățare (exercițiile și problemele) propuse sunt și ele minimale și alese cu multă grijă, unele cu conținut inter- și transdisciplinar, cu parcurgere ușoară, stimulativă și provocatoare.

În felul acesta, elevul este învățat: să învețe singur matematică, să gândească, să coreleze diverse conținuturi ale învățării, inclusiv inter- și transdisciplinare, să identifice date, mărimi și relații matematice în contexte variate, să utilizeze concepte și algoritmi specifici matematicii, să modeleze matematic situații date prin integrarea achizițiilor din diferite domenii. Miza lucrării este că după parcurgerea acesteia, matematica devine pentru elev un fundament solid pentru argumentare și raționament logic, gândire critică, analizare și interpretare, care sunt condiții necesare unei cariere profesionale remarcabile.

Culegerea poate fi folosită cu succes și de către profesor în activitatea de proiectare, organizare și desfășurare a lecțiilor matematice de o înaltă calitate.

Părinții responsabili, care investesc în creșterea, educarea și formarea copiilor, au la îndemână, grație testelor de evaluare propuse în această culegere, un instrument rapid și ușor de folosit, prin care pot evalua singuri modul în care copilul lor depune eforturi pentru formarea și

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0228 sec