MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Matematica. Evaluarea Nationala 2024. Clasa a VIII-a - Gheorghe Iurea, Dorel Luchian, Gabriel Popa, Adrian Zanoschi

Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-3954-7
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 272
Format: 20x26

DESCRIERE

Avizat M. E. C. conform O. M. nr. 6250/21. 12. 2020

Lucrarea Matematică. Evaluarea Națională vine în întâmpinarea așteptărilor elevilor și profesorilor aflați pe traseul pregătirii Evaluării Naționale, prin aprofundarea și consolidarea conținuturilor prevăzute de programa școlară și de cerințele modelului de subiect de examen.

Ținând seama de competențele vizate prin programa de examen, precum și de exigențele firești ale studiului matematicii, am gândit o structură complexă și eficientă, lucrarea conținând un memorator, 14 teme/lecții recapitulative din materia pentru examen a claselor V-VIII și 80 de teste după modelul subiectului de examen. La primele teste, elevul poate completa răspunsul în spațiul alocat, ca un exercițiu de redactare necesar în perspectiva viitoarelor evaluări, care impun un ritm de lucru și niște obiective precise. În plus, copiii și antrenorii lor au posibilitatea de a studia metodic baremele specifice noului tip de subiect, testele fiind însoțite de răspunsuri și sugestii de rezolvare care le oferă un feedback necesar și imediat, astfel încât nivelul de pregătire se poate verifica prin autoevaluare.

Problemele au, în general, un caracter aplicativ, dar și unul ludic, iar reperele teoretice constituie o formă utilă de sistematizare a aparatului conceptual necesar rezolvării subiectelor, precum și lucrului de zi cu zi, în clasă și acasă.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0256 sec