MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Matematica, manual pentru clasa a V-a - Cristian Alexandru (Contine editia digitala) - Alexandrescu, Cristian

Matematica, manual pentru clasa a V-a - Cristian Alexandru (Contine editia digitala) - Alexandrescu, Cristian
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786065283671
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

Iata PRINCIPALELE ATUURI ale manualului editat de CD PRESS, editura cu peste 23 de ani de experienta in realizarea de manuale scolare de calitate, aprobate de MEN:

   
Notiunile sunt prezentate intuitiv, evitandu-se abuzul de notatii sau de abstractizare si folosind situatii de viata in care elevii zilelor noastre se identifica.
   
Manualul tiparit ofera peste 1000 de probleme si exercitii cu grade diferite de dificultate, iar manualul digital - peste 250 de activitati multimedia creative, care permit personalizarea demersului didactic in functie de nivelul clasei.
   
Are o structura organizata pe tipuri de actiuni: Aplic, Lucrez, Retin, Observ, Cercetez, ce dau o directie clara de lucru si creeaza elevului un tipar de gandire si de tratare a subiectelor. Rubrica Gandesc creativ incurajeaza abordarea unei probleme din perspective multiple si gandirea critica.
   
Manualul este insotit de un PACHET EDUCATIONAL EXTINS, din care fac parte o Culegere de probleme si Ghidul profesorului (planificare anuala, proiectarea unitatilor de invatare, sugestii metodologice, raspunsuri si indicatii de rezolvare).
   
Este creat de o echipa de autori cu o vasta experienta la catedra si in realizarea de manuale si auxiliare scolare:

- CRISTIAN ALEXANDRESCU, prof. gr. I Colegiul National Ion Creanga, Bucuresti, membru in Consiliul Director al Societatii de Stiinte Matematice din Romania, participant la pregatirea loturilor olimpice de matematica

- ALINA CARMEN BIRTA, prof. gr. II, experienta didactica de 16 ani si peste 20 de ani in domeniul editorial; autor de manuale si auxiliare scolare pentru gimnaziu aprobate MEN

- CRISTIAN TEODOR OLTEANU, prof. gr. I Scoala Gimnaziala nr. 97, Bucuresti, membru in Comisia Nationala a Olimpiadelor de Matematica

Nr. de pagini: 176
Anul aparitiei: 2017

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0180 sec