MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Matematica, manual pentru clasa a V-a - Lenuta Andrei (Contine editia digitala)

Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067272321
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

 

 
Manualul este realizat in conformitate cu noua programa scolara pentru matematica, clasa a V-a si a castigat licitatia organizata de Ministerul Educatiei Nationale, in iunie 2017.


Manualul propune un demers didactic ce sustine constructia constienta si participativa a invatarii, un parcurs didactic ponderat si flexibil, care face ca efortul elevilor sa fie echilibrat, pe masura particularitatilor individuale ale fiecaruia. De asemenea, manualul construieste un dialog cu elevul, ii ofera sprijin si feedback, stimuleaza curiozitatea elevului si genereaza un cadru de invatare placut.

Se adreseaza tuturor elevilor si faciliteaza predarea si invatarea diferentiata, in functie de pregatirea si competentele dobandite de elevi in ciclul primar.

Construieste un dialog cu elevul prin prezentarea continuturile matematice intr-un stil atractiv si intuitiv, evitandu-se abuzul de notatii si de abstractizare.

Este orientat catre intelegere si nu catre memorarea mecanica.

Ofera sprijin si feedback elevului, prin exemple si probleme rezolvate si explicate pe intelesul acestuia.

Contine multe aplicatii ce integreaza matematica intr-un context cotidian si dezvolta gandirea logica, lucrul individual si lucrul in echipa. Aplicatiile sunt prezentate gradual, de la simplu la complex.

La finalul fiecarui capitol exista atat un set de exercitii si probleme recapitualtive, cat si teme ce evidentiaza relatia dintre matematica si lumea pe care o observam, frumusetea si magia matematicii. Activitatile sunt realizate sub forma unor jocuri ce stimuleaza curiozitatea si creativitatea elevilor.

Imbina armonios varianta tiparita cu varianta digitala a manualului – ce ofera in plus exercitii si teste de autoevaluare interactive, animatii si poze sau imagini cu informatii suplimentare.


Nr. de pagini: 168
Anul aparitiei: 2017
Autori: Lenuta Andrei, Madalina Calinescu, Ani Draghici, Maria Popa

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0135 sec