MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Matematica, manual pentru clasa a V-a. Varianta IDEE - Mihaela Singer (Contine editie digitala) - Singer, Mihaela

Matematica, manual pentru clasa a V-a. Varianta IDEE - Mihaela Singer (Contine editie digitala) - Singer, Mihaela
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069447109
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

Matematica. Manual pentru clasa a V-a (IDEE) 
 

Iată structura unui manual care stimulează dorința de a învăța!

  • Manualul este organizat în unități de învățare și lecții. Lecțiile sunt structurate pe câte două pagini – predare, respectiv exersare – așezate față-în-față, permițând legături directe între explicații și reguli generale, pe de o parte, și aplicarea acestora în probleme, pe de altă parte.
  • Secvențele de predat sunt inițiate de o întrebare ce evidențiază ideea esențială a secvenței și sunt urmate de un exercițiu aplicativ simplu, pentru a fixa noile concepte în mintea elevului.
  • Legăturile dintre concepte sunt evidențiate sistematic prin scheme, desene, fotografii.
  • Varietatea exercițiilor, ce vizează diferite grade de dificultate-complexitate, oferă sarcini de lucru adecvate pentru ritmuri diferite de învățare.
  • În fiecare lecție este inclusă o scurtă evaluare formativă (”Alege și rezolvă în 5 minute”), ce permite implicarea elevilor în propria evaluare, într-o manieră adaptată unor niveluri diferite de învățare.
  • Testele sumative sunt construite astfel încât să determine nivelul de formare a competențelor specifice unității respective.
  • Manualul realizează un parcurs didactic ponderat și flexibil, care face ca efortul elevilor să fie echilibrat, pe măsura particularităților individuale ale fiecăruia.
  • Interesul și preocuparea pentru învățare sunt susținute printr-o gradare a conținuturilor bazată pe cercetări științifice aprofundate și printr-o prezentare grafică ce evidențiază semnificațiile matematice ale conceptelor recomandate de programa școlară.

Pachetul educațional propus de IDEE (manual, ghid, culegerea Explorez, rezolv, aplic!) oferă profesorilor contexte de a acționa ca facilitatori, modele și consilieri pentru elevii lor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0218 sec