MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Medicina cu susul în jos. Şi dacă Hamer avea dreptate?

DESCRIERE

Aplaudat de bolnavi, detestat de Ordinul Medicilor, Doctorul Hamer colecţionează diplome de onoare universitare din partea Facultăţilor de Medicină în unele ţări şi procese în altele. Oncolog şi cercetător, numele său este suficient pentru a naşte strigăte de protest în lumea medicală… însă numărul vindecărilor sale în patologia degenerativă este atât de impresionant încât ar putea clătina edificiul Medicinei oficiale…
În cele din urmă, sistemul Doctorului Hamer stârneşte multe reacţii oficiale pentru că lezează interesele holdingurilor farmaceutice. Cum se poate ca o boală atât de gravă cum este cancerul să fie o tentativă de „reparare” (şi deci, de vindecare) aplicată de către creier vizavi de un şoc emoţional, de o traumă subită? Nu este incredibil faptul că este suficientă detectarea acestei traume şi „dezlegarea” ei pentru ca creierul să stopeze, la rândul său, fabricarea celulelor canceroase?
Cum se poate identifica rapid o asemenea traumă?
Autorii au studiat ani la rând metoda lui Hamer, explicând-o în această carte excelentă, singura de acest gen din România, care are meritul de a fi comprehensibilă pentru toţi, fiind completată cu desene clare şi pline de umor.
Data aparitiei: 19.03.2010

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.016 sec