MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Mesajele ascunse ale bolilor. Dobândește vindecarea deplină și regăsește-ți drumul în viață

Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066392952
Editura:
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

Toate bolile au o dublă origine: fizică (dietă, consumul de tutun, ereditate etc.) și psihologică (traume emoționale, somatizări). Originea psihologică, deși este esențială, e foarte puțin cunoscută și luată în seamă de medicina modernă. 

Date fiind provocările prezentului, devine crucial să cunoaștem și să înțelegem semnificația simbolică a bolilor noastre, deoarece ea ne indică elementele necesare pentru a ne schimba viața și pentru a ne regăsi echilibrul și fericirea. Fără aceste schimbări, boala nu va fi niciodată vindecată în totalitate. Va persista sau va reapărea – inexorabil. 

Reputatul dr. Luc Bodin îți dezvăluie în cartea de față cum să afli semnificația bolilor tale plecând de la declanșatorul șocului emoțional. De asemenea, vei învăța ce sens are o anumită localizare a bolii în corp (inimă, ficat, genunchi, piele etc.) și ce mesaje ascunse îți livrează tipul de boală (cancer, osteoartrită, alergie etc.). Îți sunt oferite și numeroase exerciții pentru a-ți reconecta mintea și corpul.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0167 sec