MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Metoda José Silva. Asigurati-va succesul în viata folosind perceptia extrasenzoriala

Metoda José Silva. Asigurati-va succesul în viata folosind perceptia extrasenzoriala
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 292
Format: 14x20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Silva a constatat ca omul functioneaza concomitent în doua dimensiuni: în lumea fizica, la frecventa beta a undelor cerebrale, mai rapida, si în cea spirituala, la frecventa alfa a undelor cerebrale, mai lenta.

În consecinta, a dezvoltat zeci de modalitati pe care le putem utiliza la nivel alfa, în cadrul dimensiunii spirituale (sau mentale), pentru rezolvarea diverselor probleme. Din 1966, aceste tehnici sunt prezentate în cadrul Seriei de Seminarii Fundamentale (SSF) în Metoda Silva. SSF este sustinuta astazi în peste o suta de tari ale lumii, în douazeci si noua de limbi diferite.

José Silva a considerat ca aceasta este misiunea sa în viata: aceea de a învata cum sa exploateze în mod constient subconstientul, transformândul astfel într-o dimensiune interioara, constienta.

Acum, aceste idei sunt larg raspândite. Cercetarile sale deschizatoare de noi drumuri au creat o serie de specialisti capabili sa ne învete cum sa ne folosim mai eficient capacitatile mentale pentru a obtine ceea ce dorim în viata. Astfel, milioane de oameni din lumea întreaga au beneficiat de anii de studiu ai lui José Silva.

Valoarea reala a abilitatilor psihice

Închipuiti-va ce a însemnat conceperea unui sistem capabil sa ne învete cum anume sa obtinem cunoasterea la care nu avem acces prin intermediul simturilor fizice. Cercetarile lui José Silva au demonstrat ca oamenii care se bucura de un real succes în viata sunt cei care au o buna intuitie, cei pe care i-am putea numi mediumuri naturale. Ei au acces la informatii la care 90% din restul omenirii nu are. Acum însa, gratie lui José Silva, fiecare dintre noi îsi poate folosi propria intuitie.

Si totusi, unii oameni reusesc mai usor decât altii. De ce? Inteligenta superioara i-a dezvaluit în cele din urma lui Silva si raspunsul la aceasta întrebare.

"Capacitatile parapsihice", a spus el la un moment dat, "ne-au fost date cu un motiv anume: acela de a le utiliza pentru a obtine informatii de la inteligenta superioara."

Cu aceasta afirmatie simpla, el si-a început misiunea pentru care a venit de fapt pe aceasta lume: aceea de a învata oamenii cum sa contacteze forta superioara despre care aminteam si sa obtina cunoasterea ce le va permite sa se bucure de succes, fericire si împlinire.

Acesta este, de altfel, si scopul cartii de fata: sa va arate dumneavoastra cum sa contactati acea forta superioara si sa obtineti cunoasterea necesara pentru a avea succesul, fericirea si împlinirea dorite.

Ce trebuie sa faceti pentru a reusi?

Sa urmati trei pasi simpli:

1. Învatati sa functionati în dimensiunea corecta, adica la nivel alfa. Daca ati urmat un curs Silva oarecare, înseamna ca stiti deja sa faceti acest lucru. Daca nu, va vom învata noi în cele ce urmeaza. Tot ceea ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa va relaxati. Iar noi va vom spune exact cum.

2. Asumati-va atitudinea corecta. Veti învata ce anume sa faceti cu îndrumarile pe care le veti primi. Va vom arata cum puteti descoperi care este misiunea dumneavoastra, astfel încat s-o puteti duce la bun sfârsit.

3. Comunicati în mod corect cu inteligenta superioara, folosind mai degraba imagini mentale (vizualizare si imaginatie) decât cuvinte. Va vom arata exact cum. Este mai usor decât ati crede si oricine se poate descurca perfect.

Daca vreti sa învatati toate acestea, este necesar sa va rezervati câteva minute în fiecare zi. Pentru a obtine îndrumarea de care aveti nevoie, trebuie sa va utilizati instrumentele de comunicare spirituala. Daca veti aplica tehnicile expuse în aceasta carte - în mod corect si cu atitudinea adecvata - va veti bucura si dumneavoastra de succesul pe care l-au înregistrat atâtia altii.

Cum este structurata aceasta carte?

În Sectiunea I va veti familiariza cu un sistem simplu, pe care îl puteti utiliza pentru a intra în dimensiunea corecta - relaxantul nivel alfa - si pentru a învata cum sa functionati acolo, respectiv cum sa va activati mentalul ramânând la nivelul alfa. Apoi veti învata în mod concret cum anume sa intrati în conexiune cu forta superioara, cum sa comunicati cu ea de la acest nivel.

În Sectiunea a II-a veti învata o serie de tehnici specifice de autocontrol, gratie carora veti putea înlatura toate impedimentele în calea succesului si veti dobândi mai multe sanse de a va îndeplini misiunea în viata.

Sectiunea a III-a va ofera o serie de îndrumari detaliate, pas cu pas, în diverse domenii ale vietii; fiecare capitol este scris de un specialist de renume, care a utilizat multi ani tehnicile Silva în domeniul sau de activitate. Puteti aplica recomandarile lor pentru a va dezvolta un plan specific, prin intermediul caruia sa puteti duce la îndeplinire instructiunile primite de la inteligenta superioara.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.030 sec