MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Mic dejun si gustari pentru o viata sanatoasa

Preț: 48,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066491075
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 240

DESCRIERE

 
CUPRINS:
Cuvânt înainte
 
PARTEA 1. INTRODUCERE GENERALĂ
Introducere
Ierburi aromatice şi condimente

PARTEA A DOUA - PREGĂTIŢI? SĂ ÎNCEPEM!
Capitolul 1 - Grăsimile şi uleiurile: aspecte pozitive şi negative
Capitolul 2 - Drojdiile şi fermentaţia
Capitolul 3 - Proteinele... chiar şi la micul dejun
Capitolul 4 - Seminţe uleioase gătite sau crude
Capitolul 5 - Lapte şi lactoză
Capitolul 6 - Zahărul şi zaharurile: ce presupun şi cum învăţăm să le cunoaştem şi să le alegem
Capitolul 7 - Echilibrarea impactului glicemic chiarşi atunci când alegem dulciurile
Capitolul 8 - Calorii - da sau nu: să înţelegem ce trebuie să alegem şi de ce
Capitolul 9 - Fructele şi legumele: cum să le alegem, câte să alegem şi sub ce formă
Capitolul 10 - Ouăle: bine-venite la masă şi mai ales la micul dejun
Capitolul 11 - Toate avantajele cafelei, ceaiului şi ciocolatei
Capitolul 12 - Mai puţină sare în general
Capitolul 13 - Autonomie în bucătărie: prepararea laptelui şi iaurturilor vegetale
Capitolul 14 - Reacţiile inflamatorii alimentare: cum ne vindecăm
Capitolul 15 - Produsele biologice şi produsele integrale
Capitolul 16 - Importanţa actuală a sensibilităţii la gluten în contextul bucătăriei italieneşti

PARTE A 3-A - ORGANIZAREA
Gătitul şi metodele de gătit
Timpul dedicat micului dejun - Organizarea este esenţială
Cum ne organizăm frigiderul şi cămara

PARTEA A 4-a - Reţete de bază
Clătite
Clătite americane (Pancakes)
Gofre
Lipie
Pizza din făină integrală
Chec de ciocolată
Pâine integrală clasică în formă de chec
Pâine integrală cu dospire lungă, cu măsline
Pâine integrală cu seminţe sau nuci
Pita sau pâinea arăbească integrală
Mămăligă
Aluat fraged
Aluat brisae
Dulceaţă fără zahăr adăugat
Cremă Gianduia preparată în casă    
Cremă de vanilie    
Glazură de ciocolată    
Ouă la tigaie Omletă    
Ouă fierte şi alia Coque    
Maioneză    
Sos verde fără gluten
Ketchup    
Guacamole
Hummus
Tort din făină de castane    
 
PARTEA A 5-A- MENIURI    
Introducere    
Meniuri de mic dejun internaţional   
Meniul scoţian    
Omletă cu somon    
Fasole înăbuşită    
Ciuperci cartofi şi roşii
Meniu englezesc
Muffins englezeşti    
Biscuiţi englezeşti    
Meniu irlandez    
Scones    
Iaurt cu ovăz şi fructe de sezon    
Meniu american    
Covrigi umpluţi cu brânzeturi, şuncă şi roşii    
Chec cu ciocolată    
Fructe cu fulgi de cereale    
Meniu arăbesc    
Brânză cu mentă (Labneh)
Chifteluţe de năut (Falafel)    
Tort cu cocos (Harrissah)
Meniu continental        
Rulouri de bresaola (şuncă de vită) sau prosciutto    
Salată de fructe    
Meniu german    
Cartofi cu ouă, prosciutto şi ceapă    
Ştrudel de mere    
Meniu oriental    
Noodles din soia cu peşte    
Meniu japonez    
Pancakes japoneze
Omletă dulce japoneză (Tamagoyaki)  
Meniu chinezesc    
Noodles de orez cu pui şi legume    
Porridge de cartofi dulci şi mei
Meniu mexican    
Tortillas umplute (Burritos)    
Cârnaţi cu ouă (Chorizo con huevas)    
Burrito cu banane    
...
...
Meniuri 4 stagioni
Meniuri Vegane
Meniuri Gluten Free
Meniuri Hipocalorice
Meniuri fara zahar
PARTEA A 6-A - SITUATII DEOSEBITE SI SFATURI
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0657 sec