MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Mic ghid de parapsihologie

Mic ghid de parapsihologie
Preț: 12,65 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 176
Format: 13x20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

„Nu trebuie sa fii profesor, inginer sau arhitect ca sa poti evolua spiritual. În domeniul acesta nu este nevoie de vreo pregatire, trebuie sa doresti, sa cauti, sa insisti, sa muncesti, perioada în care se deschid încet caile si vei începe sa întelegi, sa vezi cu adevarat, sa iubesti si asa vei evolua.
Ne nastem cu arhetipuri sau programe pozitive, dar prin educatie apar complexele. Aceste programe negative au aparut în fiinta noastra prin încalcarea legilor divine. Devierea comportamentala nu ar fi aparut daca ar fi existat comunicarea cu divinitatea. Decaderea accentuându-se, omul a pierdut legatura cu divinitatea si astfel a aparut suferinta. Omul confunda acum suferinta cu lipsurile materiale, lipsa iubirii cu insatisfactiile, cunoasterea cu stiinta.
# Pentru cunoasterea legilor firii si pentru a nu mai încalca cele 10 porunci care sunt legi civice suntem obligati sa evoluam spiritual, sa cautam înaltimea, lumina, adevarul si iubirea universala, superioara, divina” Liviu Andronovici

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.060 sec