MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Mintea. O calatorie spre centrul fiintei umane - Daniel J. Siegel

Mintea. O calatorie spre centrul fiintei umane - Daniel J. Siegel
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2018
Pagini: 368
Format: 16,5x23,5

DESCRIERE

Este profesor de psihiatrie clinica la Scoala de Medicina din cadrul UCLA. De asemenea, este co-director fondator la Mindful Awareness Research Center si cercetator fondator la Center for Culture, Brain and Development, ambele institutii functionand in interiorul UCLA. E director executiv la Mindsight Institute – centru educational dedicat promovarii unor concepte precum cunoasterea de sine, compasiunea si empatia, manifestate in relatiile din familii, organizatii si comunitati. In practica terapeutica, lucreaza cu copii, adolescenti, adulti, cupluri si familii. Este membru de onoare al American Psychiatric Association si membru in consiliul de administratie al unor institutii care promoveaza abordarea mindsight, elaborata de el.

Dr. Siegel sustine conferinte si ateliere in intreaga lume si a fost invitat sa tina prelegeri in fata unor personalitati precum Papa Ioan Paul al II-lea si Sanctitatea Sa Dalai Lama, dar si in fata unor grupuri de experti in sanatate mintala, oameni de stiinta, lideri ai unor corporatii, specialisti in educatie, politicieni, juristi si clerici.

Daniel J. Siegel a publicat mai multe carti si numeroase articole de specialitate. De-a lungul anilor, scrierile sale au fost traduse in peste 40 de limbi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.024 sec