MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Mireasa dezgolită

Mireasa dezgolită
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 384
Format: 13x20
Categoria: Romane

DESCRIERE

O femeie dispare, lăsând în urmă jurnalul incendiar al propriei emancipări sexuale. Pentru toţi cei care o cunoşteau, era soţia perfectă: fericită, devotată, mulţumită. Însă jurnalul dezvăluie o latură secretă a ei şi analizează cu subtilitate capcanele vieţii în doi. Folosind ca punct de plecare o serie de "lecţii" dintr-un vechi manual pentru soţii din perioada elisabetană, protagonista noastră îndrăzneşte să exprime ceea ce-şi doresc femeile cu adevărat, dar nu-şi mărturisesc. La rândul ei, inspirată de acel manual, "soţia perfectă" prinde gustul puterii de a şti ce vrea şi, totodată, de a şti cum să obţină ceea ce vrea.

Atrasă însă în aventuri erotice altădată de neimaginat, ea se trezeşte în faţa unei dileme: cât poate continua această duplicitate periculoasă?

Besteller în Marea Britanie, romanul lui Nikki Gemmell, constituit dintr-o serie de notaţii de jurnal, descrie parcursul sinuos al căsniciei şi al dorinţei sexuale, alcătuind o cronică intimă a descoperirii de sine.

"Senzual... ca un striptease voluptuos, Mireasa dezgolită ne prinde în mrejele sale." -- San Francisco Chronicle

"Explorând sexualitatea feminină, Nikki Gemmell face un portret subtil al mariajului modern." -- Independent

"O realizare de excepţie: suspans, psihodramă, furie, tandreţe şi spaimă – totul proiectat pe fundalul unui peisaj vast, copleşitor." -- London Times Literary Supplement


Nikki Gemmell s-a născut la Wollongong, Australia. A absolvit un master în scriere creativă la University of Technology din Sydney. A lucrat ca jurnalist pentru ABC Radio în Sydney şi ca producător pentru BBC World Service.
Înainte de Mireasa dezgolită, a publicat trei romane: Shiver, Cleave şi Love song.
Deşi a vrut să-şi păstreze anonimatul, Nikki Gemmell a fost indentificată ca fiind autoarea cărţii Mireasa dezgolită înainte de publicarea acesteia. Cartea a devenit o senzaţie la nivel internaţional, iar în 2012 a ajuns pe locul opt în lista de bestselleruri alcătuită de Sunday Times.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.031 sec