MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Moartea lui Bunny Munro

Moartea lui Bunny Munro
Preț: 23,95 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 256
Format: 13x20
Categoria: Romane

DESCRIERE

Traducere din limba engleza si note de Ciprian Siulea

Romanul-momentului in intreaga lume – cartea apare in aceasta toamna in 31 de tari concomitent.
Editia in limba romana iese de sub tipar la doar doua saptamini de la lansarea editiei originale. Moartea lui Bunny Munro este al doilea roman al lui Nick Cave si a fost lansat in septembrie 2009.

Bunny Munro, un comis-voiajor de produse cosmetice, obsedat de sex si fascinat de pantalonii scurti aurii ai lui Kylie Minogue, incearca sa faca fata unei realitati in destramare. Dupa sinuciderea sotiei sale, eroul romanului isi ia fiul, un baietas care il idolatrizeaza, pornind impreuna cu el pe traseul sau comercial si, in acelasi timp, erotic, intr-o goana nebuneasca spre neant. Spectrul sotiei sale si imaginea unui diavol ce bintuie orasul il insotesc pe Bunny in calatoria sa tot mai bizara. Atmosfera fantastica, ironia si umorul negru, omniprezente in roman, fac din Moartea lui Bunny Munro o lectura captivanta si incitanta, ce poarta marca specifica a lui Nick Cave.

„E limpede ca Nick Cave va trai vesnic – si asta fiindca diavolul se teme de el.” (Rolling Stone)

„Daca i-am pune pe Cormac McCarthy, Franz Kafka si Benny Hill sa stea impreuna pe litoral, intr-o casa de oaspeti din Brighton, rezultatul ar putea fi exact Bunny Munro. Este o lectura cuceritoare, in care se regasesc umanismul si fiorul de teroare ce constituie marca specifica a lui Nick Cave. „ (Irvine Welsh)

„Moartea lui Bunny Munro e mai mult decit o lectura superba. E, in acelasi timp, si o lectura sfisietoare. Cave isi scrie romanele asa cum isi scrie versurile melodiilor: cu eruptii de singe, pucioasa si fulgere. El reuseste sa ajunga la mintea si la inima cititorului si e in stare sa ii inmoaie genunchii.” (Neil Labute)

„Acest roman alert, intretesut cu scene uimitoare si replici extravagante, reprezinta o lectura captivanta. Este o scriere de mare forta, cu un nivel al abominabilului comparabil cu cel din romanul lui Bret Easton Ellis American Psycho.” (West Australian)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.014 sec