MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

MODELAREA SUCCESULUI

MODELAREA SUCCESULUI
Preț: 25,07 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015

DESCRIERE

Acest titlu apare în același volum, împreună cu titlul: TERAPIA VIEȚILOR TRECUTE

 

Un alt mod în care poți utiliza conceptul NLP – de programare neuro lingvistică. Similar cu conceptul salturilor cuantice autorul ne explică despre modelarea în planul fizic ce va deveni astfel un ritm de succes. Acum Burt vă arată cum să faceți asta.

În această carte voi scrie despre utilizarea puterii programării neuro-lingvistice sau NLP, după cum este cunoscută mai bine. Voi prezenta procedura de modelare asupra succesului personal, și mai ales procesul de atingere a ritmului oamenilor de succes, prezentat de mine în cadrul cursului Supermind.
Există trei modalităţi specifice, de care ar trebui să fiţi conştienţi, prin care puteţi lua modelul unei persoane. Aşa că daţi-mi voie să vă duc prin fiecare dintre ele, astfel încât să puteţi folosi această versiune la cote maxime, şi să aveţi succes în orice domeniu aţi alege.
În primul rând şi fără a ţine seama de vreo ordine anumită, este Modelarea vizuală. Apoi este Modelarea auditivă, a treia este Modelarea kinestetică şi pe a patra eu o numesc V-A-K, care este un acronim pentru vizual, auditiv şi kinestetic. VAK încorporează fiecare faţetă a modelării, și voi trece prin fiecare dintre ele pentru ca să puteţi înţelege cum să utilizaţi conceptul modelării dinamice.
Mai întâi, înainte de a începe să luaţi modelul cuiva, asiguraţi-vă că acea persoană are însuşirile pe care le doriţi. Aşa că, haideți să creăm împreună acea persoană, persoana perfectă. Prima persoană pe care o veţi lua ca model sunteţi voi. Dar perfecţi

 

BURT GOLDMAN

 

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.047 sec