MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Născuţi pentru a evolua

Născuţi pentru a evolua
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066391658
Editura:
Anul publicării: 2017

DESCRIERE

 

Psihologia oferă în prezent răspunsuri concrete și pragmatice la cele mai presante probleme umane, integrând diverse abordări. „Născuţi pentru a evolua” expune cele mai semnificative etape ale gândirii psihologice, plasându-le în raport cu etapele evolutive pe care traversăm cu toţii pe calea vieţii.

Iată câteva dintre temele abordate:

- psihologul ca facilitator al creșterii, ca „medic” pentru psyche și ca mediator gnostic

- adolescenţa – piatra de încercare a emoţiilor

- descoperirea sinelui creativ

- tratamentul narcisismului

- conștientizarea vindecătoare și rolul meditaţiei în psihoterapie

- deschiderea minţii și a inimii

Scopul principal al autorului este de a-l aduce pe cititor la jumătatea distanţei dintre gândire și simţire, dintre emoţii și discursul știinţei. Cartea li se adresează atât specialiștilor și practicienilor din domeniul vast al psihoterapiei, cât și publicului larg, interesat să cunoască cele mai noi perspective asupra vindecării sufletului și trupului.

„Slujind culorile noii paradigme din cunoaștere, aceea care ne-a oxidat certitudinile, dar în schimb ne-a înaripat căutările, Stefano Pischiutta, printr-un joc de cuvinte pline de tâlc, pledează pentru cauza omului în lume, care să substituie omul de lume, adică pledează pentru o ipostază de umanitate completă, verticală, solară și autentică.” Prof. univ. dr. Anca Munteanu (din Cuvânt înainte)

 

STEFANO PISCHIUTTA


După ce a studiat matematica și psihologia, a urmat mai multe formări în psihoterapie (cu certificări la nivel european), iar în prezent studiază sculptura la Academia de Arte Plastice din Roma.
Este membru activ al Asociaţiei Europene de Psihologie Transpersonală (ETPA) și militează pentru o abordare umanistă și integrativă a psihologiei, bazată pe conștientizare aici și acum, pe conceperea unitară a sistemului minte-corp și pe abordarea persoanei văzute nu numai ca un singur individ,
ci ca individ care trăiește și lucrează într-un mediu. Practica sa combină diverse tehnici psihoterapeutice cu practici de conștientizare și meditaţie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.043 sec