MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Negustorul de manuscrise - John Grisham

Negustorul de manuscrise - John Grisham
Preț: 39,99 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 306
Format: 13x20

DESCRIERE

Povestitorul numarul unu al Americii ne poarta in lumea traficantilor de carti rare.

O banda de hoti pune la cale un furt spectaculos dintr-o camera de valori aflata la subsolul Bibliotecii Firestone de la Universitatea Princeton. Prada este nepretuita, insa universitatea a asigurat-o pentru 25 de milioane de dolari.
Bruce Cable este proprietarul unui magazin de carte in Santa Rosa, insa castiga bani buni ca negustor de carti rare si editii princeps, cochetand uneori cu piata neagra a cartilor si a manuscriselor furate. Mercer Mann este o tanara romanciera care sufera din pricina lipsei de inspiratie. Ea este abordata de o femeie eleganta si misterioasa care incearca sa o implice intr-o poveste periculoasa, dar captivanta. O suma considerabila de bani o convinge pe Mercer sa accepte o misiune sub acoperire, astfel ca se infiltreaza in cercul de prieteni al lui Bruce Cable.
Dar in paradisul de pe insula Camino survin intamplari neasteptate si pline de suspans, iar adevarul ameninta sa iasa la iveala.

Cel mai bun autor de thrillere in viata. - Ken Follett

Un amestec plin de farmec intre o misiune de spionaj si o aventura de-o vara, in mijlocul caruia se afla un personaj cu doua fete. - The Sunday Times

O intriga captivanta, care va va indemna sa devorati fiecare capitol si va va face sa va intrebati daca nu cumva sunteti complice la acest jaf perfect. - Heat

Grisham ne prezinta un roman sarmant, de o inteligenta fina, intr-o proza delectabila. - The Times

Un roman incitant... proaspat... si care da dependenta. - USA Today

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0187 sec