MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Nero. Domnia Antihristului

Nero. Domnia Antihristului
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 352
Categoria: Romane

DESCRIERE

Nero. Domnia Antihristului.

Nero, spusesera crestinii, era Antihristul, Fiara, Raul.

Cine a fost, de fapt, acest tânar împarat care se înfatisa ca bufon, cântaret, poet, în fata plebei? Cum a izbândit el, cel care a ordonat moartea mamei sale Agrippina, a fratelui sau Britannicus, a sotiei sale si a atâtor multi altii?

A fost Antihristul care, dupa incendierea Romei, a pus masacrul în cârca crestinilor, arzându-i pe rugpentru a lumina una dintre sarbatorile imperiale? A fost omul care si-a torturat si ucis fara mila rivalii, iar
apoi cânta si recita, în vreme ce multimea îl aclama în amfiteatre.

Te detest si nici un soldat nu ti-a fost vreodata mai credincios câta vreme ai meritat sa fii iubit: am început sa te urasc dupa te-ai dovedit ucigasul mamei tale, al fratelui si al sotiei tale, vizitiu, bufon si incendiator. (Tacitus, Anale).

Despre autor: Max Gallo este scriitor, istoric si om politic francez, membru al Academiei Franceze din 31 mai 2007. Scriitor de mare succes, a publicat un numar impresionant de titluri, în niste tiraje uimitoare. Primele sale romane romane au fost publicate sub pseudonimul Max Laugham, excelând însa în alt stil, si anume, romanele istorice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.017 sec