MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Noua terapie prin acceptare si angajament

Noua terapie prin acceptare si angajament
Preț: 34,95 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 344
Format: 13x20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

DESCRIERE
Traducere de Florentina Lijfering, Mihai Rotariu, Zsuzsanna-Agnes Sajnar, Krisztina-Gabriella Szabo (coord.), Jeno-Laszlo Vargha

Terapia prin acceptare si angajament reprezinta una dintre abordarile psihologice de actualitate, avind o fundamentare empirica foarte solida. Ea surprinde prin combinarea inedita a unor elemente aparent ireconciliabile – vechi si nou, rigoare stiintifica de cea mai inalta clasa si exercitii desprinse parca dintr-un joc de copii – si printr-un pragmatism pus in slujba celor mai profunde valori umaniste. Principala provocare lansata de lucrare este aceea de a iesi din tiparele gindirii cu care sintem obisnuiti de cultura – inclusiv psihologica – predominanta a secolului XX. Vrei sa te simti bine? Vrei sa traiesti asa cum ti-ai dorit dintotdeauna? Sau poate, mai intii, vrei sa afli ce fel de viata iti doresti? Tuturor celor care raspund afirmativ la aceste intrebari, cartea le ofera cai noi de a-si atinge scopurile propuse.

Din cuprins:
Suferinta umana • De ce duce limbajul la suferinta • Ispita evitarii • Constiinta deplina • Ce este si ce nu este disponibilitatea • Ce sint valorile?

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.057 sec