MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Noul Cod penal. Noul Cod de procedura penala. Legile de executare. Actualizat 7 februarie - cu modificarile aduse prin O.U.G. nr. 3/2014

Noul Cod penal. Noul Cod de procedura penala. Legile de executare. Actualizat 7 februarie - cu modificarile aduse prin O.U.G. nr. 3/2014
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 688
Format: 13x20
Categoria: Penal

DESCRIERE

Vineri, 7 februarie 2014, s-a publicat in Monitorul Oficial (M. Of. nr. 98/7.02.2014) mult discutata ordonanta de modificare a codurilor penale abia intrate in vigoare – O.U.G. nr. 3/2014. Dupa ce am amanat mai multe zile publicarea culegerilor de legislatie pe noile coduri, ca sa putem include si aceste modificari, Editura Hamangiu va ofera acum primele aparitii editoriale actualizate cu O.U.G. nr. 3/2014.
Incepand de astazi, 10 februarie, este disponibil Noul Cod penal. Noul Cod de procedura penala. Legile de executare. Peste cateva zile, vor sosi din tipar Noul Cod penal si reglementarile anterioare – prezentare comparativa, respectiv, Noul Cod de procedura penala si codul anterior – prezentare comparativa, apoi toate celelalte carti de legislatie dedicate noilor coduri.

Lucrarea reuneste textul noului Cod penal, adoptat prin Legea nr. 286/2009, si textul noului Cod de procedura penala, adoptat prin Legea nr. 135/2010, cu toate modificarile si completarile intervenite ulterior, inclusiv cu modificarile aduse prin O.U.G. nr. 3/2014 pentru luarea unor masuri de implementare necesare aplicarii Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedura penala si pentru implementarea altor acte normative. Pe langa acestea, am inclus si cele doua legi de executare a pedepselor, a masurilor privative si neprivative de libertate – Legile nr. 253 si 254 din 2013, intrate in vigoare la 1 februarie 2014, odata cu noile coduri.

Ca si celelalte lucrari de legislatie ale Editurii Hamangiu, volumul de fata cuprinde, pe langa textele celor doua coduri, redate intocmai dupa Monitorul Oficial, si dispozitiile interpretative si cele de aplicare, precum si dispozitiile privind situatiile tranzitorii din legile de punere in aplicare a codurilor, toate acestea reproduse sub fiecare articol din cod. Tot la nivel de articol, veti regasi indicate si dispozitiile corespondente din reglementarile anterioare, precum si numereoase note de trimitere catre legislatia conexa.

Atat Codul penal, cat si Codul de procedura penala sunt insotite de o tabla de materii si un index alfabetic detaliat, care nu fac parte din textele oficiale. Ele au fost intocmite de redactia Editurii Hamangiu, pentru a facilita orientarea si identificarea mai rapida a institutiilor/cuvintelor cheie cautate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.035 sec