MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Nu e sfârşitul lumii Dezvoltarea rezilienţei şi optimismului, în vremurile schimbării

Nu e sfârşitul lumii Dezvoltarea rezilienţei şi optimismului, în vremurile schimbării
Preț: 10,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Spiritualitate

DESCRIERE

Lumea se află în stare de criză... însă nu este obligatoriu să fim şi noi. Cunoaştem cu toţii persoane puternice şi energice, care îşi revin după situaţii dificile şi îşi creează viaţa pe care şi‑o doresc. Aceasta este promisiunea schimbării. Alţi oameni cedează în faţa stresului, îşi pierd speranţa şi sănătatea. Acesta este pericolul din vremurile schimbării. Vestea bună este că rezilienţa nu e doar un cadou ereditar, de care se pot bucura câţiva norocoşi, ci este o abilitate pe care toţi oamenii o pot exersa şi stăpâni.

Persoanele reziliente întâmpină realitatea cu capul sus, acţionează, caută înţelesurile profunde ale vieţii, râd frecvent şi sunt adevăraţi maeştri ai improvizării. Avem deja de‑a face cu un nou fel de selecţie naturală. Pe măsură ce schimbarea şi nesiguranţa se accentuează, cei dominaţi de stres vor fi din ce în ce mai puţin competitivi, iar oamenii plini de speranţă şi rezistenţi la stres vor conduce lumea.„Joan Borysenko este cea mai deşteaptă femeie pe care am întâlnit‑o. Vă sfătuiesc să vă adăpaţi la acest izvor de înţelepciune.”

– Dr. Wayne W Dyer, autor al bestselerului: Gata cu scuzele!„Am scris această carte pentru a vă învăţa cum să staţi în faţa fricii, fără ca văpaia ei să vă atingă. Sunt convinsă că puteţi face asta. Orice vi s‑ar întâmpla, ţineţi minte... nu este sfârşitul lumii. Este doar un apel către geniul care dormitează în voi – şi în noi toţi – un geniu pregătit şi capabil să recreeze lumea.”

– Joan Borysenko, Ph. D. autoarea cartii Vina ne invata, iubirea ne vindeca

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.043 sec