MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Nu renunţa niciodată!

Nu renunţa niciodată!
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 208
Format: 13x20
Categoria: Bussines

DESCRIERE

Subtitlu: Cum am transformat în succes cele mai mari obstacole pe care le-am avut de înfruntat

„O mare parte din succes depinde de cât de bine puteţi rezista presiunii. Poate părea un adevăr incontestabil şi chiar este, dar există un lucru pe care îl puteţi face. Gândiţi-vă la dumneavoastră ca la un învingător. Concentraţi-vă asupra acestui lucru în loc să vă lăsaţi roşi de îndoielile şi de teama care vă bântuie. Concentraţi-vă asupra unor analize şi soluţii obiective. Presiunea poate scădea şi dispărea când o înfruntaţi cu o atitudine pozitivă. Chiar dacă nu vă simţiţi de neînvins, măcar jucaţi rolul acesta o perioadă de timp, vă va ajuta cu siguranţă!“
Donald TrumpDONALD J. TRUMP reprezintă însăşi definiţia poveştii americane de succes, stabilind în permanenţă noi standarde de excelenţă în afaceri, prin extinderea preocupărilor sale în domeniul imobiliar, industria jocurilor de noroc şi în lumea televiziunii. Este preşedinte şi CEO al Trump Organization, fondator al Trump Entertainment Resorts, precum şi partener al NBC Television Network. Deţine o avere estimată la aproximativ 2 miliarde de dolari.
Totodată, este vedeta şi coproducătorul programului de televiziune Ucenicul, emisiune cu un succes extraordinar atât la nivel naţional, cât şi internaţional. În vara lui 2004, a debutat cu un program de radio pe Clear Channel, care a doborât toate recordurile de audienţă din istoria radioului.
Donald Trump este autorul mai multor cărţi, toate devenite bestselleruri internaţionale. Trump World Magazine a fost lansat în 2004, Trump University Online, în 2005, iar marca Donald J. Trump a devenit în timp una dintre cele mai apreciate la nivel mondial.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.048 sec