MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Omul amfibie

Omul amfibie
Preț: 17,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 135
Format: 13x20

DESCRIERE

…subiectul incitant şi, în egală măsură, emoţionant al cărţii Omul amfibie, cea mai cunoscută creaţie fantastică a lui Beleaev, a prilejuit, pe lângă tipărirea a zeci de ediţii în toată lumea, şi câteva memorabile adaptări cinematografice.

Locuitorii unui oraş aflat pe coasta oceanului sunt cuprinşi de panică şi spaimă, ca urmare a ştirilor senzaţionale, apărute în ziare, privind o creatură monstruoasă care îşi făcuse simţită prezenţa în apele golfului.

Unora, această fiinţă ciudată le pricinuia tot felul de necazuri, dar altora le venea pe neaşteptate în ajutor. Despre „diavolul mării” se urzeau deja legende impresionante, pe care marinarii şi le povesteau în şoaptă, de teamă să nu fie auziţi chiar de el. „E zeul mărilor – spuneau indienii bătrâni – el iese din adâncul oceanului o dată la o mie de ani ca să facă dreptate pe pământ.” Nimeni nu bănuia însă taina acelei misterioase fiinţe „om-peşte”şi prin ce hotărâre a destinului părăsise ea lumea terestră.

Autor a peste 50 de romane, nuvele şi povestiri, scriitorul rus ALEKSANDR BELEAEV este unul dintre reprezentanţii proeminenţi ai literaturii ştiinţifico-fantastice universale.

Eroii operelor sale sunt oameni care trăiesc în împrejurări şi condiţii cu totul insolite, aşa cum a fost şi viaţa creatorului capodoperelor Omul-amfibie, Capul Profesorului Dowell sau Traficantul de aer.


DIN CUPRINS:


PARTEA INTAI

Diavolul marii

Calare pe delfin

Zurita n-are nororc

Doctorul Salvador

Nepotica bolnava

Gradina miracolelor

Al treilea zid

Atacul

Omul Amfibie

O zi in viata lui Ichtyandro

Fata si negriciosul

Servitorul lui Ichtyandro

In oras

Din nou in ocean

O mica razbunare

Zurita e neindurator

O intalnire nedorita

Lupat cu caracatitele

Un nou prieten

…………………………
……………………


Autor: Aleksandr Beleaev

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.039 sec