MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Osteopatia pentru copii - o medicină holistică preventivă şi curativă pentru restabilirea sănătăţii

Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-111-805-5
Editura:
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

    În Osteopatia pentru copii, Pierre Tricot prezintă publicului larg informaţii grăitoare despre experienţele care dovedesc că tratamentul osteopatic efectuat regulat poate da rezultate peste aşteptări în tratarea unor tulburări funcţionale, structurale, de sistem nervos, în probleme de ordin fizic, fiziologic dar şi psihic, atât la adulţi, cât mai ales la copii.
    Prezentată întregii lumi ca practică medicală de tip holistic, preventivă şi curativă, osteopatia a parcurs un drum lung în cei peste 140 de ani de când a fost întâia dată folosită ca metodă de ameliorare şi vindecare în America, în timpul războiului
de Recesiune. In calitate de specialist osteopat, Pierre Tricot a dezvoltat propria sa viziune asupra metodei. El propune lumii întregi să considere importantă grija faţă de corp şi să ofere atenţie leziunilor şi tulburărilor care pot fi provocate la nivelul corpului încă de la naştere, această primă încercare cu care viaţa ne confruntă când suntem încă extrem de vulnerabili.
    Osteopatia este recomandată ca terapie atât în cazul unor tulburări minore, care ţin de domeniul funcţional - permiţând reechilibrarea şi rearmonizarea mecanismelor generale ale corpului şi o dezvoltare favorabilă a copilului sau adultului -, cât şi în cazul tulburărilor profunde, cu sechele grave, căci osteopatia aduce adesea o stare de confort şi o ameliorare a stării fizice şi psihice graţie normalizării tisulare profunde. In toate aceste situaţii osteopatia ne permite tuturor, copii şi adulţi, să trăim mai bine în propriul corp, în ciuda provocărilor de viaţă pe care le întâlnim.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0223 sec