MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Pachet Enciclopedia Universală Britannica ( volumul 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8)

Pachet Enciclopedia Universală Britannica ( volumul 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8)
Preț: 160,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018

DESCRIERE

Britannica, Inc. oferă tuturor celor dedicaţi studiului, precum şi celor dornici de o cât mai bună informare, un nou instrument de lucru – Enciclopedia Universală Britannica – conceput în 16 volume.

Adresându-se unui public foarte larg şi eterogen în privinţa gusturilor şi a preferinţelor, această nouă enciclopedie adună între cele peste 5 500 de pagini mii de articole esenţiale şi relevante care acoperă informaţii actualizate de cultură generală, dar şi evenimente de ultim moment din lume, preluate în mare parte din Britannica Concise Encyclopedia. Pe de altă parte, din dorinţa unei mai ample cuprinderi a câtorva domenii fundamentale (artă, filosofie, literatură, religie, ştiinţă), un număr semnificativ de articole au fost extrase din Britannica Global Edition.

Această ediţie reprezintă rezultatul efortului unui colectiv de traducători, redactori şi consultanţi de specialitate. Alături de articole din cele mai variate domenii, veţi găsi în cele 16 volume ale enciclopediei cele mai recente hărţi ale ţărilor lumii, un tabel cu laureaţii Premiului Nobel, alături de numeroase planşe şi ilustraţii sugestive, dar şi peste 1 000 de articole care vizează realităţile româneşti.

Enciclopedia Universală Britannica este o lucrare de referinţă indispensabilă şi uşor de consultat care acoperă multe arii de cunoaştere – istorie, geografie, ştiinţe, religie, sport, tehnologie, arte – şi răspunde rapid şi precis dorinţei generale de informare.
 
Volumul 1 al Enciclopediei Universale Britannica conţine articole care încep cu litera A, de la a capella, la Augustin (de Hippona) sfântul născut Aurelius Augustinus.
Volumul 2 al Enciclopediei Universale Britannica conţine articole care încep cu literele A si B, de la Augustin la Bowditch.
Volumul 3 al Enciclopediei Universale Britannica conţine articole care încep cu literele B si C, de la Bowdler la Chaucer.
Volumul 4 al Enciclopediei Universale Britannica conţine articole care încep cu literele C şi D, de la Chaumette la dansuri.
Volumul 5 al Enciclopediei Universale Britannica conţine articole care încep cu literele D şi E, de la Dante la Evans [Evans, Frederick H(enry)]
Volumul 6 al Enciclopediei Universale Britannica conţine articole care încep cu literele E, F şi G, de la Evans la Goodpasture.
Volumul 7 al Enciclopediei Universale Britannica conţine articole care încep cu literele G, H şi I, de la Goodson la iacobini.
Volumul 8 Conţine articole care încep cu literele I, Î, J şi K de la iacobiţi şi Konev.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0223 sec