MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Pentru ca-si permite

Pentru ca-si permite
Preț: 36,95 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 392
Format: 10,6x18
Categoria: Chick Lit

DESCRIERE

Traducere din limba engleza si note de Ines Hristea.
Un Diavolul se imbraca de la Prada a carui actiune este plasata nu in universul revistelor de moda, ci in acela al editurilor care fac moda.” (Library Journal)

Daca ati citit Diavolul se imbraca de la Prada, veti recunoaste numaidecit tipul de personaj reprezentat de Vivian Grant, sefa plina de toane si cu o gura spurcata de la Grant Books. Cu toate acestea, Claire Truman decide ca postul de editor la Grant Books merita riscul si, ca o dovada in plus ca norocul ii suride, dobindeste si un iubit de vis: aratosul Randall Cox III, un tinar in plina ascensiune. In scurt timp, insa, Claire devine constienta de faptul ca viata e departe de a fi un basm cu zine: vazuta din inte­rior, lumea literara face fisia Ghaza sa semene cu un parc natural destinat excursiilor de familie, iar dragostea si succesul de piata nu par sa se asorteze cu nici un chip. Ramine de vazut daca viata lui Claire va avea, la fel ca unele dintre romanele pe care le publica, un final fericit.

„O carte incitanta, de un umor diavolesc, care dezvaluie pretul intunecat al eficientei.” (Publishers Weekly)

„Calitatea suprema a acestui roman captivant este umorul de cea mai buna calitate: remarcile otravite ale lui Vivian si crizele ei de nervi va vor face sa radeti cu lacrimi.” (Booklist)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.024 sec