MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Periodizarea

Periodizarea
Preț: 149,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-789-259-8
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 392
Categoria: Infrumusetare

DESCRIERE

Periodizarea. Teoria si metodologia antrenamentului

 

Stimati cititori din tara mea, sunt incantat sa va prezint cartea mea de suflet, cu speranta ca o sa va ajute la descifrarea unor secrete ale antrenamentului stiintific si metodic. - Tudor O. Bompa

 

Invatati sa maximizati efectul antrenamentului!

Periodizarea prezinta cele mai noi elemente ale teoriilor lui Tudor Bompa, care va vor ajuta sa elaborati planuri de antrenament ce sporesc abilitatile sportive si asigura performanta de varf. Cartea contine o discutie ampla asupra periodizarii si include:

• o trecere in revista a istoriei, termenilor si teoriilor periodizarii;

• discutii despre importanta elaborarii de planuri anuale specializate pe sporturi si competitii;

• un capitol despre integrarea abilitatilor biomotrice in antrenament;

• noi informatii cuprinzatoare despre sesiunile de antrenament, microcicluri si macrocicluri;

• un capitol extins despre metodele de dezvoltare a fortei musculare;

• explicatii detaliate despre antrenamentul pentru viteza si agilitate.

 

Dr. Tudor O. Bompa locuieste in Canada si a transformat radical metodele occidentale de antrenament prin teoria revolutionara a periodizarii introdusa in Romania in 1963, care a dus la dominatia tarilor est-europene in sport in anii 1970 si 1980. In 1988, Bompa a aplicat principiile periodizarii in bodybuilding si a antrenat 11 medaliati olimpici (patru medalii de aur). Cartile lui au fost traduse in 19 limbi si sunt folosite in peste 180 de tari pentru antrenamentul sportivilor si instruirea si certificarea antrenorilor. Activitatea sa a fost recunoscuta de numeroase organizatii sportive, inclusiv de Comitetul Olimpic International.

 

Carlo A. Buzzichelli este doctorand la Institutul Superior de Educatie Fizica si Sport din Havana, antrenor profesionist de pregatire fizica si conditionare sportiva, consultant al echipei olimpice cubaneze de atletism si profesor-asistent la Universitatea din Milano. A participat ca antrenor la Campionatele mondiale de atletism din 2003 si 2017 si la Jocurile Olimpice de vara din 2016.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0231 sec