MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Pregatirea examenului de BACALAUREAT in 30 de saptamani 2015. Matematica. M_mate-info

DESCRIERE

Lucrarea vine in sprijinul elevilor de la filiera teoretica, profil real, specializarea matematica-informatica, filiera vocationala, profil militar, specializarea matematica-informatica pentru pregatirea "bac"-ului la matematica.
Mereu adaugita, imbunatatita, adaptata la schimbarile din invatamantul romanesc, aceasta lucrare prezinta exercitii si probleme recapitulative (cele propuse in 100 de variante in anul 2009 si din testele date in 2010-2011) structurate pe continuturi de invatare cu care elevii se pot antrena pentru bacalaureat, dar contine, totodata, calendarul examenului de bacalaureat national, programele scolare pentru examenul national de bacalaureat si un breviar teoretic.
Contine subiectele date la examenul de bacalaureat la matematica 2012, 2013 (2 teste) si 2014 (7 teste).
Noutatea acestui ghid este planificarea recapitularii materiei pe 30 de teme (tinandu-se cont, in paralel, de programa pentru examen si de materia ce se invata in clasa a XII-a), avand 30 de teste dupa modelul subiectelor de la examen. Elevul poate rezolva 1 test pe saptamana fara a intalni exercitii din materia nestudiata inca.
In plus, recapitularea se poate consolida prin rezolvarea celor 20 de modele de teste finale.

Detaliile cartii:

Autor: C. Angelescu, N. Baciu, O. Badescu, D. Balanescu, N. Buzduga, C. Chirila, D. Chites, M. C. Cimpoesu, G. Constantinescu, D. Cosic, D. Cremenescu, M. Haiducu, M. Ionescu, V. Lupsor, I. Marinescu, ....
Editura: Sigma
Anul aparitiei: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.024 sec