Prevenirea si vindecarea cancerului si diabetului zaharat prin hrana vie

Preț: 32,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor: Elena Niţă Ibrian
ISBN: 9789738374430
Editura: Solteris
Anul publicării: 2015
Pagini: 300
Categoria: Terapii Complementare
DESCRIERE
Prevenirea si vindecarea cancerului si diabetului zaharat prin hrana vie - Elena Nita Ibrian
…inainte de a pleca pe Tărâmul fericitilor, prietena noastră Elena Nită Ibrian ne-a încredintat această lucrare spunându-ne: ”Lumea va avea nevoie de ea”…
Lucrarea aceasta este pragmatică fiindcă cuprinde trei lucruri esentiale pentru cei care doresc următoarele repere în viată:
1. Cum să te hrănesti correct pentru ca să fii sănătos, iar dacă prezinti simptome de diabet zaharat sau de cancer, cum trebuie să stopezi din fasă aceste două maladii considerate deseori incurabile;
2. Dispune de îndrumări si retete pentru a învinge aceste teribile boli ale secolului nostru ;
3. Înfătisează în aparatul ei stiintific tabele cu principalele elemente din alimente pentru a putea dispune în alimentatia noastră de cele constructive în dauna celor distructive.
Autoarea însăsi s-a vindecat (de cancer) prin aceste metode după care a muncit si a creat timp de aproximativ 40 de ani hrănindu-se numai cu hrană vie.
…inainte de a pleca pe Tărâmul fericitilor, prietena noastră Elena Nită Ibrian ne-a încredintat această lucrare spunându-ne: ”Lumea va avea nevoie de ea”…
Lucrarea aceasta este pragmatică fiindcă cuprinde trei lucruri esentiale pentru cei care doresc următoarele repere în viată:
1. Cum să te hrănesti correct pentru ca să fii sănătos, iar dacă prezinti simptome de diabet zaharat sau de cancer, cum trebuie să stopezi din fasă aceste două maladii considerate deseori incurabile;
2. Dispune de îndrumări si retete pentru a învinge aceste teribile boli ale secolului nostru ;
3. Înfătisează în aparatul ei stiintific tabele cu principalele elemente din alimente pentru a putea dispune în alimentatia noastră de cele constructive în dauna celor distructive.
Autoarea însăsi s-a vindecat (de cancer) prin aceste metode după care a muncit si a creat timp de aproximativ 40 de ani hrănindu-se numai cu hrană vie.
”Nu uitati că vointa se poate educa urmând pilda Mântuitorului, întelegeti nevoia de a contribui la sănătatea voastră, orânduindu-vă viata în curătenie spirituală. E bine să stiti că numai credinta vă vindecă, adică Dumnezeu. Voi vă vindecati cu har divin. Noi doar vă ajutăm să completati necesarul de elemente vitale care este secătuit printr-o alimentatie nesănătoasă, prin tot felul de abuzuri. Să nu întrebati niciodată cât trebuie să dureze regimul alimentar cu hrană naturală, căci el, alături de bunătate, fără supărări, fără stres, vă mentine în cea mai bună formă până la adânci bătrâneti, fără boli si medicamente. Îmbrătisati natura cu toată iubirea din voi si veti fi salvati”. Elena Nita Ibrian
CUPRINS:
Partea I
Hrana vie în prevenirea şi vindecarea cancerului
Este cancerul o boală nevindecabilă?
Capitolul I - Prevenirea, depistarea şi combaterea cancerului
Oxigenul este de mare importanţă în prevenirea cancerului 7
Ce constată ştiinţa? 10
Ţigările focar sigur de generare a cancerului la plămâni 12
Un stil de viaţă mai sănătos prin reducerea consumului de alcool 16
Evitaţi alcoolurile! 19
Cum putem scăpa de alcool? 20
Efectele alimentaţiei tradiţionale 21
De ce o alimentaţie simplă? 24
Cancerul de colon 25
Cancerul prostatei 27
Cancerul mamar 28
Cancerul genital 29
Cancerul pielii 30
De ce trebuie schimbată alimentaţia 32
Proteinele în alimentaţia cu hrană vie 35
Importanţa acidului lactic în organism 39
Capacităţile de vindecare ale sfeclei şi ale altor vegetale cu pigment de culoare roşie 40
Brocoli, duşmanul cancerului 42
O altă plantă miraculoasă - aloe vera 44
Cresonul - planta supranumită “sănătatea corpului 46
Produsele apicole - de mare însemnătate în tratarea cancerului 48
O descoperire mai recentă - laptele de oaie 48
Importanţa oligoelementelor în organismul uman 49
Fierul în unele alimente (tabel) 52
Calciul în unele alimente (tabel) 54
Magneziul în unele alimente (tabel) 54
Planul terapeutic pentru bolnavii de cancer în practica medicului biolog 55
Ce trebuie să conţină o nutriţie cu adevărat sănătoasă 56
Compoziţia chimică a principalelor produse vegetale 56
Ceaiuri folosite în diverse forme de cancer 60
Despre stilul de viaţă şi de sănătate în mileniul trei 62
Cele 7 legi care pot duce la evitarea cancerului 66
Cine modifică şi distruge flora intestinală? 67
“Otrăvurile” din mental 69
Alegerea şi combinarea corectă a alimentelor 71
Hrana vie în menţinerea unui tonus bun 75
Colesterolul în unele alimente (tabel) 80
Alimente medicament sau alimente distructive 82
Conţinutul în vitamine şi substanţe minerale la 100 gr. Fructe 96
Importanţa vitaminelor (surse, conţinut, acţiune) 97
Importanţa condimentelor pentru organism 102
Capitolul II - Reţete de hrană vie folosite în cazul cancerului
Aperitive - A. Paste (reţetele 1 - 35) 124
B. Salate (reţetele 36 - 83) 130
C. Sosuri (reţetele 84 - 107) 139
D. Torturi aperitive (reţetele 108 - 120) 143
E. Rulade aperitiv (reţetele 121 - 135) 146
F. Piureuri (reţetele 136 - 150) 149
G. Ciupercuţe din plante(reţetele 151 - 165) 152
Supe creme şi ciorbe creme
A. Supe creme (reţetele 166 - 182) 154
B. Ciorbe creme 157
Alte preparate (reţetele 183 - 230) 158
Capitolul III - Pulberi din fructe şi flori, lapte vegetal şi dulciuri preparate la rece
A. Pulberi din fructe şi flori (reţetele 231 - 249) 167
B. Lapte vegetal (reţetele 250 - 264) 169
C. Dulciuri preparate fără foc (reţetele 265 - 285) 172
Capitolul IV - Cure cu produse naturale (reţetele 286 - 302)
Capitolul V - Pe scurt, din nou, despre condimente (reţetele 303 - 330)
Capitolul VI - Reţete cu trimiteri (reţetele 331 - 440)
Îndrumar reţetar de gramaj 217
PARTEA a II-a
Hrana vie în prevenirea şi vindecarea diabetului zaharat
Câteva precizări absolute necesare 218
E bine să ştiţi 223
Reţete de hrană vie pentru diabetici 225
Capitolul I – Aperitive
A. Paste (reţetele 1 - 14) 225
B. Rulade şi torturi aperitiv (reţetele 15 - 24) 228
Capitolul II - Salate şi sosuri
A. Salate (reţetele 25 - 40) 231
B. Sosuri (reţetele 41 - 50) 235
Capitolul III - Supe creme şi ciorbe creme
A. Supe creme (reţetele 51 - 67) 238
B. Ciorbe creme 242
Capitolul IV - Alte preparate (reţetele 68 - 95)
Fructele admise în diabet 248
Capitolul V - Ceaiuri din plante şi alte leacuri pentru tratarea diabetului zaharat
A. Ceaiuri (reţetele 96 - 114) 249
B. Cure cu sucuri naturale (reţetele 115 - 135) 255
C. Alte cure recomandate în diabet (reţetele 136 - 140) 262
D. Pulberi folosite în tratarea diabetului (reţetele 141 - 152) 265
E. Leacuri folosite în popor pentru vindecarea diabetului (reţetele 153 - 155) 267
Capitolul VI - Reţete cu trimiteri (reţetele 156 - 192)
De reţinut
Telefon
-Mobil: 0726600329
RECENZII