MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Producerea bauturilor alcoolice traditionale in Tara Palincii

Producerea bauturilor alcoolice traditionale in Tara Palincii
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 408
Categoria: Pomicultura

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

"Producerea bauturilor alcoolice traditionale in Tara Palincii"... Palinca este o băutură alcoolică tradițională din Slovacia, Ungaria și Transilvania, cu un conținut ridicat de alcool (52% procentajul legal). Zona de nord-vest a Transilvaniei, care cuprinde judetele Maramures, Satu Mare, Salaj, Bistrita-Nasaud, Bihor si Cluj, poarta numele de Tara Palincii si este zona in care se produce o bautura traditionala din fructe, cu taria de 50% vol. Alcool, unica in felul ei, numita palinca (tuica ). Aici pomii gasesc conditii pedoclimatice deosebite pentru crestere si acumularea in fructe a unor cantitati insemnate de glucide si arome care-si pun amprenta pe bauturile care rezulta in urma fermentarii si distilarii. Lucrarea are 23 de capitole dintre care mentionam: -Sortimente de bauturi traditionale din Tara Palincii; -Materia prima pentru palinca si bauturile traditionale; Tehnologia traditionala de preparare a palincii si a rachiurilor traditionale; -Distilarea borhoturilor; -Maturarea si invechirea palincii; -Imbutelierea palincii si a rachiurilor traditionale; -Calificarea in meseria de„Distilator de palinca si rachiuri traditionale”; -Legi si acte normative; -Palinca si sanatatea; -Asociatiile producatorilor de palinca din nord-vestul tarii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.587 sec