MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Profetiile tatalui bogat

DESCRIERE

Profetiile tatalui bogat va vor arata cum pensionarea ne va afecta pe noi toti, indiferent de vârsta si de situare geografica, cândva în viitorul apropiat. Iar dupa ce expune motivele care stau la baza crahului ce va sa vie, cartea arata nu doar cele mai bune cai de a ne asigura mentinerea bogatiei, dar si cum anume sa prosperam datorita evenimentelor care se apropie.

Profetiile tatalui bogat vor face mai mult decât sa va convinga de iminenta prabusire a pietei de actiuni. Cartea va arata cum sa va construiti propria arca personala, care sa va asigure nu doar ca veti supravietui furtunii ci ca veti si profita de pe urma ei. Si veti profita din plin.

Învatati...

# Cum temerile, visurile si actiunile milioanelor de oameni nascuti în timpul exploziei demografice vor controla viitorul economic.
# De ce vechiul sfat: „Cumparati, pastrati si diversificati“ poate duce la dezastru financiar.
# Cum o alta ascensiune a pietei de actiuni se întrevede la orizont, înainte de marele faliment si când anume prezice tatal bogat ca se va întâmpla aceasta.
# Cum sa va construiti propria dumneavoastra arca financiara, în asa fel încât sa va mentineti pe linia de plutire printre apele turbulente care vor veni.
# Descoperiti investitiile preferate ale tatalui bogat, inclusiv fondurile scutite de impozitele care va aduc beneficii de 7% si mai mult.
# Titlul original: Rich Dad Prophecy. What the Biggest Stock Market Crash in History is Still Coming… and How You Can Prepare Yourself and Profit from It!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.036 sec