MEMOMED 2017 + Ghid farmacoterapic alopat si homeopat, Editia 23 - 2 VOLUME

Programarea mentală. De la persuasiune și spălare a creierului la self-help și metafizică practică (ediție revizuită + CD)

Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-242-6
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 416
Format: 13x20

DESCRIERE

Explozia tehnologică din secolul XXI ne oferă nenumărate instrumente de lucru și oportunități. În prezent, practic orice pare posibil. Însă inovațiile pozitive au venit la pachet cu consecințe periculoase, care ne privează de un drept din naștere: puterea minții de a gândi liber.

Cartea Programarea mentală ne prezintă numeroase cercetări efectuate pentru a descoperi modalitățile în care ne sunt controlate fiecare gând și fiecare dorință. Ceea ce vei afla din ea te va șoca și te va îngrozi: controlul asupra psihicului uman a devenit o mare afacere. Când vei termina de citit cartea, nu vei mai putea ignora adevărul că gândurile tale nu sunt propriu-zis ale tale.

Însă ceea ce poți face este să utilizezi instrumentele concepute de renumitul Eldon Taylor pentru a-ți recâștiga controlul asupra propriei minți și pentru a o reprograma. Autorul îți oferă în această carte cunoștințe, informații și metode ușor de utilizat ce îți vor permite să-ți construiești viața pe care tu singur o visezi pentru tine. Nu te mai lăsa manipulat în niciun aspect al vieții tale – nici în ceea ce faci, nici în starea de spirit, nici în definirea aspirațiilor, nici în ceea ce alegi să consumi!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1521 sec